Serverul PRIMERGY încoronat ca cel mai bun în urma testelor comparative

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 26 iunie 2008

Stabilind un nou record mondial, serverul PRIMERGY TX300 de la Fujitsu Siemens Computers, reuşeşte să obţină un avantaj de 25% la categoria eficienţă în testul de performanţă pentru OLTP (On-line Transaction Processing). TPC Benchmark E (TPC-E) este noul test OLTP dezvoltat de Transaction Performance Council (TPC), corporaţie non-profit fondată pentru crearea testelor de performanţă pentru baze de date şi procesarea tranzacţiilor.

Noul record se datorează unuia dintre primele teste de performanţă realizat de PRIMERGY TX300 S4 rulând pe platforma Microsoft SQL Server 2008 - disponibilă din 30 August 2008. Construit de la bun început pentru a furniza eficienţa optimă, rezultatele de laborator arată performanţa serverului PRIMERGY TX300 S4 atunci când este asociat cu SQL Server 2008, ajungând pe primul loc în tabelele preţ/performanţă TPC şi TPC-E. În urma testelor a reieşit rezultatul de 317,45 tpsE - numărul de tranzacţii pe secundă pe care serverul le poate procesa în mod susţinut pe o perioadă determinată de timp - şi un preţ de 523,49 US$ pe tpsE. Acest cost per tpsE este cu 25% mai mic decât sistemul plasat pe al doilea loc, la data de 8 aprilie, cu un preţ per tpsE de 694,08 US$ şi o performanţă de 295,27 tpsE.

"Clienţii noştri beneficiază direct de pe urma investiţiei noastre în laboratoarele de testare a performanţei" declară Jens-Peter Seick, Vice Preşedinte Enterprise Server Business al Fujitsu Siemens Computers. "Preocuparea constantă pentru setarea şi calibrarea sistemelor noastre asigură ca serverele PRIMERGY să furnizeze cea mai bună performanţă în condiţii reale de utilizare. Noul test de performanţă TPC demonstrează nepărtinitor poziţia noastră de lider într-o zonă foarte importantă pentru managerii de Datacentere şi directorii financiari: avem cele mai bune cifre preţ-per-tranzacţie."

Testele s-au desfăşurat în laboratoarele Fujitsu Siemens Computers de testare a performanţei din Paderborn, Germania, în condiţii certificate TPC. Rezultatele au fost obţinute de un server PRIMERGY TX300 S4 care utilizează Microsoft Windows Server 2008 Enterprise x64 şi Microsoft SQL Server 2008 Enterprise x64, cu 64GB RAM şi 188 de hard discuri SAS 3Gb/s 73GB.

Despre Fujitsu Siemens Computers:

Fujitsu Siemens Computers este cel mai important furnizor european de soluţii şi servicii IT, cu o concentrare strategică pe produsele, serviciile şi soluţiile Mobility and Dynamic Data Center din generaţia următoare. Având o platformă şi un portofoliu de servicii de excepţie, oferta noastră acoperă o gamă largă, de la dispozitive handheld până la desktop-uri, şi soluţii şi servicii pentru infrastructura IT a companiilor. Compania Fujitsu Siemens Computers este prezentă în toate segmentele importante ale pieţei de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii, prin divizia de servicii care şi-a extins activitatea în 170 de ţări din întreaga lume. Crescând forţa, inovaţiile ţi puterea de acoperire a acţionarilor noştri, Fujitsu Limited şi Siemens AG, ne asigurăm că satisfacem necesităţile clienţilor noţtri: companii mari, mici şi de dimensiuni medii, şi utilizatori finali. Pentru a fi în concordanţă cu standardele internaţionale pentru responsabilitate socială corporativă, compania Fujitsu Siemens Computers este membru al asociaţiei United Nations Global Compact.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb