Putin vrea să-l reinstaleze pe Viktor Ianukovici în funcţia de preşedinte al Ucrainei

SERVICIILE DE INFORMAŢII UCRAINENE: Putin vrea să-l reinstaleze pe Viktor Ianukovici în funcţia de preşedinte al Ucrainei

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 2 martie 2022

Viktor Ianukovici

Viktor Ianukovici

Ucraina-Ukrainska Pravda(prin Agerpres)- 02.03.2022: Kremlinul ar pregăti în prezent o operaţiune specială pentru a-l înlocui pe actualul preşedinte ucrainean Volodimir Zelenski cu Viktor Ianukovici, fost şef al statului, înlăturat de la putere de valul ineditei mişcări de contestare din 2014, intrată în istorie ca "Revoluţia din EuroMaidan", potrivit serviciilor de informaţii ucrainene.

În acest scop, Ianukovici, care în 2014 a fugit în Rusia, a fost adus la Minsk, unde ar urma să fie proclamat drept "preşedinte al Ucrainei", conform unuia dintre scenariile dezvăluite publicaţiei menţionate de o sursă din serviciile secrete ucrainene.

Aceste informaţii relevă posibilitatea ca Kremlinul să pregătească o operaţiune de dezinformare sau acţiuni pentru aducerea lui Ianukovici în Ucraina sau publicarea în viitorul apropiat a unui apel în numele său către poporul ucrainean.

Din 2014, Ianukovici se ascunde în regiunea rusă Rostov pe Don, situată la frontiera cu Ucraina. În toţi aceşti an, fostul preşedinte a ieşit foarte rar în public, notează portalul RBC.ua.

În trecut, el a susţinut câteva conferinţe de presă, dar în ultimele şase luni nu s-a mai auzit nimic de el.

În ianuarie 2019, tribunalul districtual Obolon din Kiev l-a condamnat pe Ianukovici, în contumacie, la 13 ani de închisoare. El a fost găsit vinovat de înaltă trădare, în special pentru apelul adresat preşedintele rus Vladimir Putin în 2014 de a trimite trupe ruse în Ucraina. Anul trecut, verdictul a fost menţinut de Curtea Supremă a Ucrainei.

Preşedintele rus Vladimir Putin ar fi furios faţă de modul în care decurge invazia rusă în Ucraina sau, cum o numeşte el, "operaţiune specială", care miercuri a intrat în a şaptea zi, armata rusă suferind pierderi grele şi demonstrând că, în ciuda sumelor imense pompate în modernizare, a rămas prost echipată şi tributară tacticilor moştenite din cel de-al Doilea Război Mondial, conform declaraţiilor făcute de jurnalistul rus Andrei Babcenko, care trăieşte de mai mulţi ani în Ucraina.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ...râsul, hazul de necaz, (auto)ironia, umorul și satira... căci la românași și româncuțe este, încă, pe gratis și din belșug.

    Și acum vorbesc "serios" : m-a însărcinat soacră-mea, o aprigă activistă de partid, să aflu dacă mâine (cea mai măreață zi din an, căci pe 3 martie s-a născut un Ion-acel Ion), ... dacă mâine e tren de București, din județul ei, că vrea să ajungă și să îi ureze lu'ăla din Primăverii _La multe decenii de ani, de viață!, și să-i pună în brațe trandafirii roșii (doat 3 fire). 

    Știe cineva dacă Tovu"Bunicuța" e acasă sau s-a detașat în Ucraina pentru a lupta? A lupta desigur, în tabăra roșie alături de vechii săi tovarăși din răsăritul moscovit, pentru a făuri visul de aur al tuturor popoarelor... comunismul , în toate țările în curs de eliberare sau eliberate. Căci predecesorul său N.C. Scorniceșteanu a întinat numai, a pângărit, a compromis idealul comunist al omenirii. 

    La mulți ani, la foarte mulți ani, la ÎNCĂ PE ATÂȚIA ANI ... să trăiești nea Nelule, din care doar primul în libertate.

    1. Pe bune?Cate sute de ani face?Sa-i duca trei garoafe,are dansul grija sa-i dea doua lui Putin!Sau nu vrea nea Ilieskovici?O fi considerand ca a tradat Putin comunismul?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb