Serviciul privat de Ambulanţă MED în parteneriat cu Uzinele Automobile Dacia lansează prima Ambulanţă electrică din sistemul medical românesc, marca Dacia Spring

Comunicate de presă / 18 noiembrie 2021

Serviciul privat de Ambulanţă MED în parteneriat cu Uzinele Automobile Dacia lansează prima Ambulanţă electrică din sistemul medical românesc, marca Dacia Spring

Serviciul privat de Ambulanţă MED în parteneriat cu Uzinele Automobile Dacia lansează azi, la Bucureşti, prima Ambulanţă electrică din sistemul medical românesc, marca Dacia Spring. 100% electrica, ambulanţa destinată intervenţiilor medicale de urgenţă este dotată cu echipamente performante, materiale de calitate şi mai ales medici bine pregătiţi să le salveze viaţa pacienţilor care au nevoie de ajutor. Accesibilă, robustă, spaţioasă şi mai ales electrică, noua Ambulanţă Spring este un vehicul de oraş care îmbină valorile de bază ale brand-ului Dacia cu avantajele pentru mediu a unei motorizări 100% electrice. 

Redăm integral comunicatul:

De doi ani, cu toţii trecem printr-o perioadă dificilă, în care veştile despre moarte ne tulbură sufletele aproape zi de zi, în care sunetul alarmant al sirenelor Ambulanţelor ne trezesc sentimente de frică, de panică ori de îngrijorare la gândul că viaţa unui om, poate a cuiva cunoscut, este în pericol.

Nicicând Ambulanţele nu au defiliat pe străzile oraşelor într-un ritm atît de alert. Aşa se face că, numai în ultimul an, numărul kilometrilor parcurşi de Ambulanţele MED într-o singură zi, a crescut exponenţial, la fel şi consumul de combustibili. În consecinţa, nivelul poluării a atins şi el noi cote record, punând în pericol viaţă celor care suferă de boli ale aparatului respirator. Fie că vorbim despre adulţi sau despre copii.

În acest context, echipa de conducere a Serviciului de Ambulanţă MED a decis să dea tonul unei noi atitudini, prin care să le arătăm semenilor noştri că ne pasă de sănătatea lor, nu doar făcându-ne datoria şi salvându-le viaţa, ci şi ocrotind mediul în care trăim, respirăm şi iubim împreună. Am hotărât, astfel, să eliminăm combustibilii din activitatea noastră, înlocuind o mare parte dintre Ambulanţe MED din parcul nostrum auto, pe benzină sau motorină, cu cele electrice.

"'Prin acest gest, Compania noastră doreşte să dea tonul unei noi abordări a serviciilor medicale de urgenţă, în centrul cărora dorim să punem atât sănătatea omuli cît şi a mediului. Este contraproductiv ca, pe de o parte, prin munca noastră să salvezăm vieţi, iar pe de alta parte să distrugem prin poluare mediului în care trăim şi respirăm. E un pret prea scump pe care a trebuit să-l plătim şi care ne umbreşte mândria de a fi în slujba vietii", declară Ionuţ Rudeanu, acţionar Serviciul de Ambulanţă Med

Serviciul de Ambulante Med, prezent în 16 oraşe din Romania, va achizitiona pentru început 10 maşini electrice, urmând ca până la jumătatea anului 2022, să înlocuiască o bună parte din parcul auto al Companiei MED. Cu o baterie de 26,8 kWh, Dacia Spring permite obţinerea unei autonomii de 225 km WLTP. Este silenţioasă, cee ace conferă un plus de confort pacienţilor, care nu vor mai fi deranjaţi de zgomotele provenite de la motor sau alte vibraţii neplăcute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb