SIF Moldova şi Cityring Property construiesc 1400 de locuinţe în Străuleşti

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 31 august 2018

Străuleşti Lac Alfa SA, companie deţinută de SIF Moldova şi Cityring Property investeşte în dezvoltarea unui proiect rezidenţial ce totalizează 1400 de apartamente, care va fi dezvoltat în patru faze, până în anul 2023. Valoarea proietului va depăşi 100 de milioane de euro.

Noul proiect urmează să fie construit în sectorul 1 al Capitalei, în zona lacului Străuleşti, lângă Colosseum Retail Park, conform unui comunicat de presă. Terenul dedicat acestui ansamblu rezidenţial are o suprafaţă de nouă hectare.

Prima fază, care prevede realizarea unui număr de 160 de apartamente (studio-uri, două şi trei camere), un parc privat şi o piscină dedicată rezidenţilor, se află deja în construcţie şi urmează să fie livrată în trimestrul al treilea 2019.

Liviu Lepădatu, CEO Cityring Property, investitor în cadrul proiectului, subliniază: "Atria Urban Resort este un concept complet nou în piaţă, iar pentru dezvoltarea acestuia am colaborat cu compania londoneză JTP Arhitects, specializată în planificarea comunitară. Cu o viziune ce pune oamenii în centrul procesului de proiectare, am obţinut un proiect unde 75% din suprafaţă va fi acoperită de parcuri interioare, spaţii verzi, alei şi parcaje, integrate într-un concept unitar de pesiagistică".

Pe lângă facilităţi precum locuri de joacă, piscină, alei pietonale, sau spaţii special amenajate, unde copiii pot interacţiona cu natura, ansamblul va beneficia de un Community Manager ce va avea rolul să organizeze evenimente pentru rezidenţi, de la programe de parenting şi educaţionale, la petreceri, propuneri pentru petrecerea timpului liber, expoziţii, sau spectacole.

În prima fază sunt puse spre vânzare studio-uri în suprafaţă utilă de 40 mp, apartamente de două camere (cu suprafeţe totale utile între 50-60 mp) şi apartamente de trei camere (cu suprafeţe totale utile între 65-85 mp). Preţul mediu de vânzare este de 1150 EUR/mp util + TVA. "Proiectul nostru se adresează cu precădere familiilor tinere, oferind o calitate superioară a locuirii la preţuri accesibile, într-o zonă urbană, cu infrastructura în plină dezvoltare", mai spune Liviu Lepădatu.

Administratorul de Fonduri de Investiţii Alternative SIF Moldova îşi concentrează eforturile pe sectorul imobiliar, în special pe piaţa din Bucureşti, zona de nord şi cea adiacentă autostrăzii A3. Străuleşti Lac Alfa este al treilea proiect imobiliar în care SIF Moldova investeşte în Bucureşti, după Veranda Mall şi Baba Novac Residence. Evoluţiile înregistrate în dezvoltarea şi exploatarea acestor proiecte au validat strategia şi deciziiile investiţionale ale companiei.

Cityring Property este în proprietatea oamenilor de afaceri Liviu şi Eugen Lepădatu, cunoscuţi pentru dezvoltarea afacerii Tornado Sistems, pionier în tehnologia reţelelor de calculatoare din România şi una dintre cele mai mari companii de distribuţie de calculatoare. Inginer de profesie, Liviu este şi fondatorul Ken Academy, o academie de business pentru copii. Cityring Property este investitor în cadrul Atria Urban Resort şi compania care asigură managementul proiectului imobiliar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb