SIF Muntenia a avut pierderi în primul trimestru

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 mai 2011

SIF Muntenia (SIF4) a avut pierderi de patru milioane lei (947.000 de euro) în primul trimestru, faţă de un profit de nouă milioane lei în perioada similară a anului trecut, după ce a constituit provizioane de 9,1 milioane lei, de patru ori mai mari. În primele trei luni ale anului trecut, societatea a constituit provizioane de 1,9 milioane lei, informează Mediafax.

Veniturile din primul trimestru al acestui an au scăzut cu 33% la 11,9 milioane lei (2,8 milioane euro), însă cheltuielile au avut un ritm mult mai alert şi au urcat cu 80%, la 15,9 milioane lei (3,7 milioane euro). În perioada similară a precedentului exerciţiu financiar, SIF Muntenia a consemnat venituri de 17,9 milioane lei şi cheltuieli de 8,8 milioane lei.

Printre tranzacţiile importante realizate pe bursă de SIF Muntenia se regăseşte vânzarea unor părţi din pachetul de acţiuni deţinut la Fondul Proprietatea pentru 2,6 milioane lei. Din această operaţiune, societatea a obţinut un profit de 568.000 lei.

Societatea estimează pentru acest an un profit brut de 65 milioane lei, cu 22% sub câştigul de anul trecut, şi vizează o reducere temporară pe sectorul bancar, în favoarea majorării investiţiilor în acţiunile unor companii din sectorul energetic, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Vai fata ce surpriza.Auzi tu are pierdere....Pai Fil;imon si gasca din ce sa traiasca? Au luat si eidin bani si o sa ii aduca inapoi...La pastele cailor....Raman la parerea mea mai veche. Toate SIF-urile, sunt personaje din celebra capodopera "MIZERABILII". ..

    Valoarea totala a SIF4 la pretul de azi a actiunii ( 0,7500 RON ) este aproximativ 144 mil. EUR . Valoarea participatiei pe bursa a SIF4 ,doar la BRD este aproximativ 115 mil. EUR . Deci daca SIF4 ar vinde pe BVB actiunile la BRD ar incasa 115 mil. EUR. Valoarea a 6% din BCR plus restul detinerilor la multe alte societati mai ales din jurul Bucurestiului ar valora numai 144 - 115=29 mil EUR ? ? ? ? ?

    1. Si mai are si depozite in banci !

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb