SIF Transilvania vrea alegeri pentru Consiliul Comcm Constanţa

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 8 octombrie 2021

SIF Transilvania vrea alegeri pentru Consiliul Comcm Constanţa

SIF Transilvania (SIF3), societate ce deţine 56,73% din capitalul Comcm Constanţa (CMCM), a solicitat conducerii companiei să convoace acţionarii pentru alegerea membrilor Consiliului de Administraţie pentru o perioadă de patru ani, prin metoda votului cumulativ, conform unui raport al firmei de construcţii de la malul mării publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Propunerile SIF-ului pentru board-ul Comcm sunt: Dragoş Călin din Braşov, de profesie consilier juridic, Mihăiţă-Giani Vatuiu, inginer, domiciliat în Bucureşti, Cristian Buşu, economist, cu domiciliul în Agigea (jud. Constanţa), Cristina Maria Popa, economist din Săcele şi Ioan Horia Tara, economist domiciliat în Bihor.

În prezent, Consiliul de Administraţie al companiei din Constanţa este format din preşedintele Dănuţ Florin Buzatu şi membrii Ştefan Roşu, Dumitrel Presa, Irina Elena Frăţilă şi Florin Vasii.

Pe lângă SIF Transilvania, cea mai mare parte a restului acţiunilor Comcm sunt deţinute, direct şi indirect, de fostul arbitru de fotbal Constantin Frăţilă.

Evaluarea bursieră a Comcm Constanţa este de aproape 50 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. A avut tatucu Tara grija de baiatul Horia de l a infiletat la sif3 si acum, din cand in cand mai apare in cate un consiliu unde sif3 e actionar majoritar. Intre timp, seniorul sta bine mersi la bordul asf. Nu este oare nitel de conflict de interese?

    1. Il infiltreaza peste tot. Asta da obraznicie. Pe fata. Lui Tara nu I se pare nimic gresit ca el este la ASF (pus cu mana ca omul nu are nicio expertiza) sa I’ll angajeze pe fiu-so la SIF 3 (cum o fi votat Tara in conflictele dintre Fercala si Andanut anul trecut???) si acum SIF 3 sa il propuna chiar pe odrasla? Nu este doar conflict de interese. Este nesimtire grobiana a pafaristului Tara Ion. Apropo dle Marcu dar Cristi Rosu cum a votat la SIF 3 anul trecut? Ca e prieten cu Andanut si-au facut vacantele impreuna. Vedeti ca exista si poze. Ei le-au sters dar cineva le-a pastrat. Tara este un habarnist cocotat pe functie. Dle Marcu numai p…sti si dubiosi in consiliu ASF.

      Cand profesionist nu poti sa fii, trebuie sa te pricepi sa pupi inelul si sa pupi si altceva.. Mostenire "buna" lasata de la tata Ion Tara, la fiul Horia Tara

      Fecala tu sa mulțumești slugilor pe care le-ai avut în ASF ca nu ti-au retras avizul de la Depozitarul Central la câte sancțiuni ai primit.

      Fratila vezi ca te incurci in detalii.

    Cristian Busu e ala cu proces penal de la Sif5 si Electrica?

    1. Da, chiar el. Urmează înfrățirea între BT și Lakis?

      Busu e ăla de care ASF a zis ca e incompetent și tribunalul a zis ca e penal . Frumos, SIF 3 e pe maini bune! Maini lacome, minte putina. E criteriul de performanța care domnește in toate CA urile sifelor.

      S-a facut gramada cu purcei la comcm si asteapta nerabdatori alegerile de consiliu sa mai pescuiasca si ei ceva. Mai greseste si Fratila cand face alegeri, dar asa e in fotbal cand nu esti arbitru.

    Cum de Fratila nu a fost propus de Sif3?

    Pentru ca avandut actiunile de la Scut care erau ale lui Sif3? 

    1. La Comcm nu a mai ramas nimic de furat. La altele, da.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb