SIF4 CONVOACĂ ACŢIONARII PENTRU: Rezilierea contractului cu SAI Muntenia Invest

ELENA VOINEA
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 24 august 2012

Rezilierea contractului cu SAI Muntenia Invest

Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor SIF Muntenia (SIF4) a cerut convocarea Adunării Generale a Acţionarilor, pentru aprobarea condiţiilor privind rezilierea contractului de administrare încheiat cu SAI Muntenia Invest, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Reprezentanţi acţionarilor SIF4 au anunţat, în această săptămână, că vor să rezilieze contractul de administrare încheiat cu Muntenia Invest, pentru că nu a crescut performanţa portofoliului societăţii şi pentru că au fost încălcate prevederile privind prevenirea pierderilor.

"Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor SIF Muntenia a hotărât, în şedinţa din data de 21 august 2012, convocarea administratorului SAI Muntenia Invest la conciliere directă în vederea rezilierii contractului de administrare încheiat între SIF Muntenia şi SAI Muntenia Invest", potrivit unui comunicat.

Reprezentanţii SAI Muntenia Invest s-au declarat surprinşi de anunţul SIF4 şi au precizat: "SAI Muntenia Invest a luat act cu surprindere de decizia Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor de a da publicităţii, fără o notificare prealabilă, un comunicat privind intenţia de a «convoca SAI Muntenia Invest SA la conciliere directă în vederea rezilierii contractului de adminis-trare încheiat între SIF Muntenia şi SAI Muntenia Invest SA»".

Ordinea de zi a AGA mai cuprinde declanşarea acţiunii în răspundere contra administratorului pentru daune cauzate societăţii şi aprobarea încheierii unui nou contract de administrare.

"Solicitarea Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor SIF4 se află în analiză, SAI Muntenia Invest urmând să informeze investitorii cu privire la evoluţia evenimentului raportat", potrivit unui comunicat.

Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor SIF Muntenia a fost schimbat la Adunarea Generală a Acţionarilor din luna iulie, care a durat 34 de ore. Noua componenţă a Consiliului a fost aleasă de către un grup de investitori "revoluţionari", în frunte cu omul de afaceri Gheorghe Iaciu, care deţine 5% din titlurile SIF4.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Filimon si Hoinaru sa dea inapoi tot ce au furat!

    1. asta e cam greu, ca au avut si ei cheltuieli, ca omu...si cui sa dea inapoi, lui Iaciu si Juravle? o sa dea, dar nu inapoi....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb