SILVIAN IONESCU: "Să-l faci pe Vadim delator, când tu ai fost colaborator membru de partid al CI-ului DIE, înseamnă să fii o jigodie"

Alexandru Costea
Politică / 18 septembrie 2015

Traian Băsescu este atacat pe Facebook de Silvian Ionescu, fost ofiţer al Direcţiei de Informaţii Externe (DIE), care declară că fostul preşedinte îl numeşte pe Corneliu Vadim Tudor "delator" şi că cel dintâi a fost "«colaborator membru de partid» al CI-ului DIE (Direcţia Informaţii Externe, n.r.)", ceea ce înseamnă "să fii o jigodie fără de pereche!".

Ionescu l-a avut în subordine pe Traian Băsescu, în anii când fostul preşedinte era şeful Navrom la Anvers.

"Am spus-o de mai multe ori: firea de lichea lui Băsescu nu-l lasa să nu gafeze! Să rânjeşti la moartea Tribunului e blasfemie, după ce l-ai folosit şi în 2004 şi în 2008 ca să îţi faci majoritatea şi la Bucureşti şi la prezidenţiale! Mai mult, să faci alianţă tu personal, intuitu personae, cu Profesorul, cu Tribunul, şi apoi să îi faci «soluţie imorală» e uluitor, e nemernic! Să-l faci pe Vadim- Dumnezeu să-l odihnească!- delator, când tu însuţi ai fost «colaborator membru de partid» al CI-ului DIE, înseamnă să fii o jigodie fără de pereche! Adică tu îi turnai pe toţi românii care îţi treceau prin faţă. Am tăcut zeci de ani pentru prestigiul ţării. Ajunge! Ca să înţelegeţi, el, Băsescu, era turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers şi cumpărau şi ei lănţişorul de aur mai ieftin decât putea el. Asta era jale! În timp ce el, Băsescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari! Ştiu ei toţi comandanţii cum se chiverniseau pe banii proştilor! Câţi nebuni mai avem, să creadă că încă lepra asta mai e necesară neamului?", a scris Silvian Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat miercuri la o conferinţă de presă de la PMP: "USL e în toate, în cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare... Tocmai şi-au pierdut Tribunul! Dumnezeu să-l ierte!", transmite DC News.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Bravo. În fine, cineva spune adevărul despre băsescu. Deși cam târziu.

    1. Securist nu si tu ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb