Simona Halep a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore

Amalia Ionescu
Sport / 23 octombrie 2016

Simona Halep (Sursa foto: Facebook)

Simona Halep (Sursa foto: Facebook)

Jucătoarea de tenis Simona Halep a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, 6-2, 6-4 cu americanca Madison Keys, astăzi, în primul meci al competiţiei, în cadrul Grupei Roşii.

Jucătoarea noastră a început şi de data aceasta cu o victorie Turneul Campioanelor, după ce în 2014 a învins-o pe Eugenie Bouchard, iar anul trecut a dispus de Flavia Pennetta, relatează Agerpres. Keys, debutantă la WTA Finals, a început perfect, cu un as şi a luat primul ghem al meciului. Halep a egalat situaţia şi a reuşit apoi un break (2-1), a urmat un ghem luat la zero, un break ''alb'', românca reuşind 13 puncte consecutive, astfel că scorul a ajuns la 5-1. Keys a reuşit să mai ia un ghem, dar Simona a încheiat setul cu 6-2, în 27 de minute.

Manşa secundă a fost mai echilibrată, dar Halep a avut două şanse de break în chiar primul ghem, luat în cele din urmă de americană. Halep a egalat, 1-1, după ce a salvat o minge de break, dar Keys a făcut 2-1, profitând de alte două mingi de break ratate de româncă. Halep a apelat la antrenorul Darren Cahill, iar apoi imediat a luat un ghem la zero (2-2). Simona a reuşit un break (3-2), urmat de un ghem ''alb'' (4-2). Roade au dat şi discuţiile dintre Keys şi antrenorul său, Thomas Hoegstedt, Madison egalând (4-4), după singurul său break din acest meci. Simona însă nu a cedat şi a făcut imediat rebreak, încheind meciul cu 6-2, 6-4, în 69 de minute.

Halep a avut în acest meci doar 5 mingi direct câştigătoare, faţă de 16 ale adversarei. Keys a făcut însă enorm de multe greşeli neforţate, 41, faţă de numai 12 ale Simonei.

Halep, numărul patru mondial şi a treia favorită la WTA Finals, o conduce acum pe Keys cu 5-1 în meciurile directe. Keys a învins, în 2014, în primul tur la Sydney, cu 6-1, 6-4, iar apoi au urmat cinci victorii ale româncei, în 2014, în turul doi la Roma, cu 5-7, 6-0, 6-1, şi anul acesta, în optimi la Wimbledon, cu 6-7 (5), 6-4, 6-3, în finală la Montreal, cu 7-6 (2), 6-3, în sferturi la Wuhan, cu 6-4, 6-2, şi acum la Singapore.

În al doilea meci din grupă, germanca Angelique Kerber va juca astăzi, de la ora 14.30 (ora României), cu Dominika Cibulkova (Slovacia).

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. dna amalia, reiese din context (punând iar si iar intre virgule) ca simona a jucat finala cu eugenie bouchard in 2014,,...după ce în 2014, când a jucat finala, a învins-o pe Eugenie Bouchard,..''

    iar de ultimul alininat ce sa mai zic?! ati facut articolul praf...Dominika nu a jucat cu radwanska ci cu kerber...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb