SkyTower îşi deschide din nou porţile pentru publicul larg

Elena Deacu
Companii / 27 iulie 2015

SkyTower Building reia una dintre iniţiativele sale de success, respectiv evenimentul Open Doors, deschizând porţile publicului între 30 iulie şi 2 august 2015.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere un spaţiu inedit în Bucureşti şi să admire oraşul dintr-o perspectivă unică, de la etajul 34 al celei mai înalte clădiri din ţară.

"SkyTower este mai mult decât o clădire de birouri, fiind un spaţiu deschis atât pentru companiile care îşi desfăşoară activitatea aici, cât şi pentru comunitate. Această nouă ediţie de porţi deschise vine în întâmpinarea celor care nu au avut ocazia anterior să admire clădirea şi panorama deosebita asupra Capitalei pe care aceasta o oferă," a declarat Ruxandra Grinzeanu, Director Executiv SkyTower Building.

În cadrul ediţiei anterioare, planificată iniţial pentru perioada august-septembrie 2013, dar prelungită ulterior şi pe parcursul lunii octombrie, ca urmare a numeroaselor solicitări din partea publicului, aproximativ 10.000 persoane au trecut pragul SkyTower.

Anul acesta, datorită gradului ridicat de ocupare a clădirii, accesul vizitatorilor va fi permis numai pentru o perioadă limitată de timp, în urma unui proces de pre-înscriere, pentru a nu perturba programul companiilor care îşi desfăsoară activitatea în clădire. Astfel, cei care doresc să descopere Bucureştiul de la 120 m înălţime (etajul 34) sunt invitaţi să completeze formularul disponibil în aplicaţia de pe pagina de Facebook a SkyTower.

Sky Tower Building este cel mai înalt turn de birouri din România, o clădire premium cu spaţii clasa A+ şi un punct de reper în peisajul urban din Bucureşti. De la construcţia sa, aceasta a devenit centrul de referinţă al zonei de business din nordul Capitalei. Totodată, SkyTower este un spaţiu viu, vibrant, în care se desfăşoară numeroase evenimente creative şi inovatoare, cu impact direct asupra dezvoltării comunităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb