SN NUCLEARELECTRICA SA: "Au mai rămas 4 zile până la finalizarea celei de-a doua etape de înscriere a proiectelor de CSR în platforma Nuclearelectrica"

G.D.
Companii / 16 august 2022

"Au mai rămas 4 zile până la finalizarea celei de-a doua etape de înscriere a proiectelor de CSR în platforma Nuclearelectrica"

SN Nuclearelectrica SA vă reaminteşte că termenul limită aferent celei de-a doua etape de înscriere a proiectelor de CSR în platforma SNN "Nucleu de bine" este 20 august 2022, conform unui comunicat remis redacţiei. Până la această dată, ONG-urile şi instituţiile publice din România mai pot înscrie proiecte de responsabilitate socială. Valoarea bugetului de sponsorizări este de 2 milioane de lei şi va fi alocat proiectelor selectate în urma procedurii de selecţie, pe baza regulamentului Nuclearelectrica de participare şi evaluare a sponsorizărilor.

Potrivit sursei citate, în prima etapa a campaniei de sponsorizări "Nucleu de bine" au fost selectate 21 de proiecte, cu o sumă totală de aprox. 1,98 milioane de lei, dintr-un total de 45 de proiecte înscrise.

Platforma de responsabilitate socială "Nucleu de bine" urmează direcţiile strategice şi viziunea companiei de a construi un viitor durabil pentru generaţia viitoare, atât prin producţia de energie curată la standarde de excelenţă, cat şi prin impactul socio-economic pe care îl are în România.Energia nucleară este o sursă de energie sigură, curată, fără emisii de dioxid de carbon, care produce energie curată 24h / 7 zile pe săptămână, independent de condiţiile meteo.

Cu 207 mil MWh energie curată produsă în 25 ani, 195 milioane tone CO2 evitate în 25 ani, 30 mil lei investiţi în proiecte de CSR în ultimii 3 ani, şi peste 11 mil de persoane susţinute prin campaniile de responsabilitate socială, Nuclearelectrica îşi extinde impactul pozitiv în societate, respectând direcţia strategică - "Empatie şi Responsabilitate".

Suntem angajaţi să contribuim la securitatea energetică a ţării noastre prin livrarea de energie curată, în bandă, stabilă şi accesibilă. De la punerea în funcţiune a Unităţilor 1 şi 2 de la CNE Cernavodă am produs 207 mil MWh energie curată şi am evitat eliberarea în atmosferă a 195 milioane tone CO2. Astfel, avem un rol esenţial atât în asigurarea securităţii energetice, cât şi în atingerea ţintelor de decarbonare. Platforma Nucleu de Bine continuă misiunea noastră de a genera energie curată la standarde de excelenţă, în planul responsabilităţii sociale, pentru a construi un viitor durabil pentru generaţia de mâine, subliniază sursa citată.

În cadrul concursului de proiecte se pot înscrie organizaţii non-profit şi instituţii, în conformitate cu legislaţia aplicabilă şi regulamentul de participare şi acordare de sponsorizări, care se regaseşte pe site-ul companiei. Platfoma "Nucleu de bine" vizează proiecte şi beneficiari ale căror nevoi de finanţare se încadrează în domeniile medical, educaţional şi mediu, având prioritate proiecte din zonele în care compania îşi desfaşoară activitatea:

În domeniul educaţie, căutam proiecte care contribuie la crearea sau dezvoltarea mediului educaţional prin acţiuni de renovare şi dotare a şcolilor, atât cu laboratoare de specialitate (fizică, chimie, informatică, robotică etc), cât şi din perspectiva învăţământului online care necesită deţinerea de tablete, laptop-uri şi alte echipamente pentru laboratoare şi săli dotate corespunzator şi modern pentru învăţământul online, pe care categorii defavorizate de public nu şi le pot permite.

În domeniul medical, căutăm proiecte care cresc accesul la servicii medicale performante şi de calitate prin acţiuni de dotare cu echipamente medicale, servicii, acţiuni sau alte activităţi în legatură cu acest domeniu.

În domeniul de protecţie a mediului căutăm proiecte care pot accentua rolul esenţial pe care compania îl are în gestionarea schimbărilor climatice prin acţiuni de împădurire/reîmpădurire, acţiuni de creare a spaţiilor verzi în comunităţile în care Nuclearelectrica operează, acţiuni de sprijinire a organizaţiilor de mediu/montane, etc.

Pentru a fi eligibile, proiectele trebuie să aiba descrise foarte clar obiectivele şi publicul ţintă, cu date măsurabile şi definite în timp, precum şi indicatori de evaluare şi măsurare a impactului in comunitate. Proiectele trebuie să se desfăşoare pe teritoriul României, în perioada septembrie 2022-decembrie 2022, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb