Softelligence a înregistrat o creştere cu 33% a cifrei de afaceri în 2022

G.D.
Companii / 20 martie 2023

Adrian Blidăruş, CEO al grupului Softelligence

Adrian Blidăruş, CEO al grupului Softelligence

Softelligence, furnizor de soluţii şi servicii de digitalizare pentru banking şi asigurări, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri consolidată la nivel de grup de 18,5 milioane euro, în creştere cu 33% faţă de anul financiar precedent, când acest indicator s-a ridicat la 13,9 milioane euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, dezvoltarea a fost asigurată de proiectele de transformare digitală, de data analytics şi dezvoltare de software, livrate atât pe plan local, cât şi către clienţi din Marea Britanie şi Statele Unite.

"În ultimii trei ani, băncile, companiile de asigurare şi alte organizaţii financiare non-bancare au înţeles că deşi natura activităţii lor implică în principal minimizarea riscului de orice fel, lucru care de cele mai multe ori are un efect important asupra vitezei cu care adoptă schimbări, cerinţele clienţilor pe care îi servesc, ca orice altă entitate comercială, sunt în continuă schimbare şi transformare în special în zona digitală şi nu pot fi ignorate. Astfel, companiile se arată mult mai deschise către schimbare decât în trecut, către transparentizarea relaţiei cu consumatorii şi, deci, dornice să se implice în procese de digitalizare complexe. Ne bucurăm că avem ocazia, datorită soluţiilor şi serviciilor pe care le oferim, să sprijinim organizaţii financiare de prestigiu să parcurgă această revoluţie tehnologică ", afirmă Adrian Blidăruş, CEO al grupului Softelligence.

Planurile de dezvoltare includ şi angajarea a peste 100 de specialişti până la final de an. În prezent, la nivel de grup, Softelligence are 270 de angajaţi.

"În ciuda tendinţei globale anunţate de marii giganţi tech, la Softelligence vom avea deschise constant, pe tot parcursul anului, un număr de noi poziţii atât pentru centrele de dezvoltare software din România, la Bucureşti şi Craiova, cât şi extern, în Macedonia, la Skopje şi în Marea Britanie, la Londra. În acest moment, căutăm în special Java Developers şi Data Engineers dar, pe viitor, preconizăm că vom deschide roluri pentru .NET, Big Data, Data Science, Python şi machine learning", precizează Andreea Făsui, Head of People în cadrul Softelligence.

Pentru crearea şi dezvoltarea unui centru european de excelenţă în consultanţă şi transformare digitală şi extinderea operaţiunilor cu noi filiale în Europa în 2022, Softelligence a fost recompensată recent cu premiul eFinance la categoria e-Technology and Consultancy.

Softelligence este un partener tehnologic şi de consultanţă tradiţional al sectorului serviciilor bancare şi de asigurări şi a încheiat anul precedent cu realizări majore, cum ar fi lansarea sucursalei digitale TBI Bank în Grecia, în mai puţin de şase luni de la demararea proiectului. În prezent derulează un proiect de regândire a experienţei clienţilor pentru linia de asigurări de sănătate a Omniasig Vienna Insurance Group, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb