Soluţia Storm Shadow AI, la un pas de a fi folosită de marii producători de armament

S.B.
Companii / 12 iunie

Soluţia Storm Shadow AI, la un pas de a fi folosită de marii producători de armament

torm Shadow AI (SSAI), soluţia avansată de inteligenţă artificială, ce poate învăţa în timp record să ia decizii rapide şi precise în scenarii critice pentru orice tip de vehicul operat fără intervenţie umană, este la un pas de a fi folosită de marii producători de armament la nivel mondial, ca răspuns la bruiajul sistemelor GPS care afectează echipamentele militare moderne din teatrele de operaţiuni.

"Avem, în prezent, discuţii avansate cu producătorii de rachete care doresc să integreze Storm Shadow AI în armamentul lor. Iar acest lucru va permite rachetelor să găsească şi să distrugă ţintele autonom, utilizând recunoaşterea vizuală şi alte metode avansate de identificare, fără a fi afectate de bruiajul electronic. Astfel, SSAI oferă un nivel suplimentar de siguranţă şi eficienţă, şi devine o soluţie viabilă şi atractivă pentru guverne şi companii de apărare din întreaga lume", spune Mihai Filip, CEO OVES Enterprise, menţionând că echipamentele moderne, precum HIMARS şi JDAM, care depind în mare măsură de GPS, sunt adesea ineficiente în medii de război electronic. "În acest context, SSAI se dovedeşte a fi o soluţie inovatoare care poate oferi capabilităţi de ţintire şi lovire precisă la un cost redus. În plus, integrarea acestei soluţii asigură că echipamentele militare rămân operative şi eficiente, chiar şi în cele mai dificile condiţii de bruiaj".

În acest context, Storm Shadow AI poate fi utilizată pentru a îmbunătăţi capabilităţile dispozitivelor militare prin utilizarea recunoaşterii vizuale, termice şi radio, eliminând dependenţa de GPS. Aceasta înseamnă că SSAI poate funcţiona autonom, indiferent de bruiajul electronic, asigurând astfel o precizie şi eficienţă superioare. Tehnologia avansată permite identificarea şi neutralizarea ţintelor în mod independent, fără intervenţie umană, lucru esenţial în scenarii critice.

Soluţia SSAI poate fi integrată pe diverse platforme, de la drone şi rachete la alte echipamente tactice. Flexibilitatea şi adaptabilitatea acestei tehnologii fac posibilă îmbunătăţirea rapidă şi la costuri scăzute a capabilităţilor echipamentelor existente. Prin eliminarea riscului de bruiaj, SSAI asigură o operativitate continuă şi fiabilă în condiţii de război electronic intens.

Pe lângă aplicaţiile militare, SSAI are potenţialul de a revoluţiona şi alte domenii, cum ar fi intervenţiile de urgenţă sau livrările autonome de materiale esenţiale către locaţii critice, precum spitalele. Acest lucru demonstrează versatilitatea şi adaptabilitatea tehnologiei, care poate fi ajustată pentru a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor.

OVES Enterprise este angajată în asigurarea eticii şi siguranţei în toate produsele şi soluţiile dezvoltate. Storm Shadow AI include protocoale stricte care asigură că fiecare operaţiune efectuată de AI este monitorizată şi, dacă este necesar, controlată de operatori umani. Acest mecanism "human in the loop" garantează că toate acţiunile respectă standardele etice şi legale, oferind un nivel suplimentar de asigurare şi control.

OVES Enterprise colaborează activ cu principalii actori din industria apărării pentru a integra şi adapta tehnologia Storm Shadow AI în sistemele lor. Aceste parteneriate subliniază angajamentul companiei de a oferi soluţii care nu numai că îmbunătăţesc eficienţa operaţională, dar asigură şi un avantaj strategic semnificativ în teatrele moderne de operaţiuni.

Pentru anul acesta, compania păstrează ritmul de investiţii asigurând un buget de 2,5 milioane de euro pentru dezvoltarea produselor proprii şi pentru continuarea procesului de extindere internaţională, cu focus pe domeniile Software as a Service, Spaţiu şi Apărare, şi Securitate Cibernetică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb