SONDAJ BURSA Proporţia cititorilor ziarului BURSA care cred că Ucraina va câştiga războiul a scăzut de la 68% la 58%

F.G
Miscellanea #Adevărul - prima victimă / 14 martie 2022

Proporţia cititorilor ziarului BURSA care cred că Ucraina va câştiga războiul a scăzut de la 68% la 58%

A doua consultare a cititorilor ziarului BURSA cu întrebarea "Cine credeţi că va câştiga războiul?" s-a încheiat astăzi, 14 martie, la ora 10 dimineaţa, cu rezultatul 58% Ucraina (4.812 voturi) şi 42% Rusia (3.523 voturi), la o participare totală de 8.335 de cititori.

Atât proporţiile dintre cele două opinii, cât şi participarea la Sondajul BURSA s-au modificat faţă de prima consultare cu aceeaşi întrebare, care a avut loc cu două săptămâni în urmă (s-a încheiat la 28 februarie); 68% Ucraina (3.211 voturi) şi 32% Rusia (1.542 voturi), însumând răspunsurile a 4.753 de cititori.

Este observabilă o reactivitate mai mare în rândul cititorilor, faţă de acum două săptămâni, şi o mutaţie de 10 puncte procentuale a pronosticurilor în favoarea Rusiei, a căror proporţie a crescut de la 32% la 42%, în ciuda faptului că, în conformitate cu ştirile publicate, armata rusă nu a făcut progresele pe care miza.

Sondajul primeşte, probabil, voturile cititorilor în funcţie de propriile lor dorinţe, fiind mai puţin articulat la realităţile conflictului, astfel că prelungirea lui are potenţialul să-i descurajeze pe cititorii care ţin cu Ucraina şi face loc celor care se consideră "realişti".

Să sperăm că părţile beligerante şi asistenţa internaţională vor găsi o cale să facă pace, astfel încât să nu ne mai dea prilejul pentru o a treia consultare, peste alte două săptămâni.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. A vota cu Rusia nu echivaleaza cu dorinta de a castiga Rusia.Daca ar fi dupa mine rusii ar spala putina in secunda asta din Ucraina.Nici nu au ce cauta acolo,distrug o tara,dau o lume intreaga peste cap,sa se duca la casele lor sau unde-a dus mutu iapa!

    1. "A vota cu Rusia nu echivaleaza cu dorinta de a castiga Rusia"

      .De ce ai precizat asta? Ti s-a parut ca articolul face aceasta confuzie?

      ,,Sondajul primeste,probabil,voturile cititorilor in functie de propriile lor dorinte ,fiind mai putin articulat la realitatile conflictului.....,, Cum pot interpreta acest lucru?

      Ia contextualizeaza, citand intreaga fraza in care apare exprimarea pe care o iei fragmentar: "Sondajul primeşte, probabil, voturile cititorilor în funcţie de propriile lor dorinţe, fiind mai puţin articulat la realităţile conflictului, astfel că prelungirea lui are potenţialul să-i descurajeze pe cititorii care ţin cu Ucraina şi face loc celor care se consideră "realişti"."

      Intelegi ca este vorba despre cei care tin cu Ucraina, iar nu cu Rusia, cum ai rastalmacit tu? 

      Corect! Interesanta exprimare! Daca o tai in bucati iese altceva decat in intreg.

      Pentru ca acum smecherii trag tunuri (energie, alimente) poate ca este un moment bun sa se faca grupuri care tin cu ucrainacii sau cu rusii. Cateva reprize zilnice de ura, slava ucraina iar smecherii sa-si vada linistiti de tunuri.

      Nu vrei sa ne explici si cu virusii prietenosi contra carora este pacat sa te vaccinezi?

      Eu nu am rastalmacit,asa am inteles!Poate daca in articol s-ar fi specificat ca prelungirea conflictului are potentialul de a-i descuraja pe cititorii care voteaza cu Ucraina iar cuvantul realisti nu era pus intre ghilimele,nu ajungeam la aceasta concluzie.Sincer,eu asa am inteles.

      Iti cedez tie portia mea de 6 seruri minune - afacerea murdara facuta de ursula si gasca. Vezi ca valul 6 a aparut in China. Iti pui si 3 masti, pampersi ca sa ai grija de cei dragi.

      Vezi ce inseamna sa fii limitat? Nu reusesti sa fii ironic, ci doar sa spui giumbuslucuri otravite.

      Vezi ce inseamna sa fii limitat? Nu reusesti sa fii ironic, ci doar sa spui giumbuslucuri otravite.

    Dar o optiune ca se termina egal? Ca in Coreea , de exemplu.

    1. Egal pentru cine?

    In curand, litera Z va fi foarte draga multor cetateni din NATO si UE...... e sufocanta propaganda pro Ucarina, chiar daca Rusia nu are ce sa caute acolo si mai ales ca a atacat aceasta tara fara niciun motiv. Insa deja ne apropiem de Coreea de Nord, unde ursii plang la moartea vreunui descreierat sau caprioarele se bucura cand Cim Bon Bon ala face teste nucleare. Asa cum, in 2009, s-au difuzat pana la voma imaginile cu Basescu altoindu-l pe acel copil si lumea se saturase in asa hal incat l-a votat pe boul ala inca o data asa si cu Ucraina. O sa fie o umplere a paharului. Cunosc doua persoane care au fost foarte afectate de invazie, dar care, acum, pun la indoiala orice grozavie a Rusiei....deoarece au fost prea multe porcarii in presa si prea multa propaganda in favoarea Ucrainei.

    ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb