Sondajele sugerează diminuarea cooperării internaţionale cu China

A.D.
Internaţional / 28 mai 2020

Sondajele sugerează diminuarea cooperării internaţionale cu China

Propaganda lansată de conducerea Chinei pentru estomparea criticilor internaţionale cu privire la modul acestora de acţiune în lupta cu COVID-19 a stârnit furie printre naţiuni. India, Marea Britanie sau Germania sunt doar unele dintre aceste ţări, după cum sugerează un sondaj realizat de McLaughlin & Associations, anunţă Zerohedge.com

Un mare număr dintre ţările care au luat parte la sondaj o să sufere sancţiuni economice din cauza strategiei Chinei de a obţine supremaţia mondială, prin controlul accesului la medicamente, tehnologie, ş.a.

Sondajul informează că 54% dintre economiile lumii consideră că informaţii cruciale despre COVID-19 au fost ascunse şi acest lucru a dăunat întregului glob. De asemenea, 78% dintre respondenţi consideră că multe informaţii au fost ascunse voit de către China.

Un procent de 85 % dintre participanţii indieni sunt de părere că reprezentanţii de la Beijing ar trebui învinuiţi pentru toată situaţia . 88% dintre ei sunt de acord cu investigarea Chinei, dar şi a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în privinţa felului cum au aflat despre virus şi cum l-au gestionat.

Un procent de 69% dintre participanţii germani consideră că reprezentanţii de la Beijing nu au fost oneşti în legătură cu virusul. Doar o treime dintre participanţi consideră că nu au fost ascunse detalii cheie de către China.

China ar trebui învinuită de cele întâmplate, spun 61% dintre germani, pe când în Marea Britanie, un procent de 81% susţin acest lucru. 20 % dintre britanici consideră că familiile celor afectaţi de COVID-19 ar trebui să intenteze procese împotriva Chinei.

Un procent de 26% au propus acţiuni diplomatice, pe când 38% propun acţiuni economice drept răspuns faţă de starea creată de China.

Când au fost întrebaţi dacă vor sprijini schimbările în relaţiile diplomatice şi economice cu China, dacă se demonstrează că acest regim a reţinut informaţii, mai mult de jumătate dintre germanii , 54%, au spus că da.

Un procent de 80% dintre respondenţii germani consideră că ţara lor ar trebui să găsească o modalitate să nu mai depindă de China. 71% dintre ei cred că ar trebui retrase investiţiile de pe piaţa chineză.

În Marea Britanie, 74% dintre participanţi recunosc că sunt pregătiţi să-şi schimbe relaţiile cu China după ce economiile îşi revin.

Majoritatea celor chestionaţi consideră că tremorul economic provocat de COVID-19 a afectat conducerea globală a Americii. În acelaşi timp, este singurul lucru bun pentru care restul populaţiei apreciază China în momentul de faţă.

Manipularea de către China a focarului COVID-19, fie că s-a întâmplat sau nu, reprezintă un moment definitoriu pentru această ţară. În viitorul apropiat, relaţiile sale cu S.U.A şi cu celelalte naţiuni se vor schimba.

Acest sondaj înregistrează o conştientizare la nivel global a ameninţării pe care o poate constitui China, ţara care mai presus de toate doreşte să aibe supremaţie economică şi medicală, concluzionează Zerohedge.com.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. SUA cauta razboi cu China. Dar din Orientul Mijlociu situatia ii va surprinde din senin.

    Motivele sunt de natura macroeconomica (faptul ca in urmatoarea decada China va deapsi pe toate planurile SUA).

    Optiunea razboiului e una slaba. Dar ce sa ne facem cu gandirea slaba a marilor lideri ai lumii ? Viziunea ingusta si gandirea slaba duc la conflicte.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb