Speedwell anunţă lansarea ansamblului rezidenţial Glenwood Estate

F.D.
Companii / 20 noiembrie 2023

Speedwell anunţă lansarea ansamblului rezidenţial Glenwood Estate

Speedwell, dezvoltator de real estate din România, pregăteşte lansarea vânzărilor pentru GLENWOOD ESTATE, noul proiect rezidenţial premium amplasat în Corbeanca. Începerea lucrărilor de construcţie este programată pentru anul viitor, urmând ca primele unităţi rezidenţiale să fie predate în 2025, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, GLENWOOD ESTATE va include un total de 209 locuinţe premium, 50 dintre acestea fiind construite în prima faza a proiectului. Investiţia totală este estimată la 94 milioane de euro, 21 milioane de euro fiind alocaţi primei etape de dezvoltare. Noul proiect prezintă o abordare unică ce pune accent pe spaţiile verzi din interiorul ansamblului, dar şi pe protejarea mediului înconjurător.

Localizat în Corbeanca, aproape de Bucureşti, într-o zonă privilegiată înconjurată de verdeaţă, ansamblul rezidenţial va fi dezvoltat pe un teren de 14 hectare ce oferă acces direct şi vizibilitate către lac. GLENWOOD ESTATE va include un mix de vile premium, cu regim de înălţime redus şi grădini generoase, înconjurate de zone verzi publice. Viitorii rezidenţi vor beneficia, de asemenea, de o gamă largă de facilităţi, deja prezente în zona Corbeanca, precum grădiniţe, magazine de proximitate, parcuri, farmacii, restaurante sau alte servicii, arată sursa citată.

"Suntem încântaţi să extindem portofoliul rezidenţial prin dezvoltarea GLENWOOD ESTATE, un proiect dedicat familiilor şi indivizilor în căutarea unui mediu liniştit şi natural, care oferă acces rapid către cele mai importante puncte de interes din capitală. Noul ansamblu se va integra în comunitatea deja formată oferind acces rezidenţilor la o gamă variată de facilităţi. În plus, cu deschidere şi acces către lac, locuinţele devin adevărate oaze de relaxare pentru viitorii rezidenţi. Suntem încântaţi să anunţăm lansarea proiectului şi suntem încrezători că viitoarea comunitate care se va forma aici se va bucura de acest concept unic.", a declarat Didier Balcaen, CEO şi Cofondator SPEEDWELL

GLENWOOD ESTATE va livra vile cu patru şi cinci camere, cu suprafeţe utile cuprinse între 141 şi 220 de metri pătraţi şi grădini între 322 şi 557 de metri pătraţi. Fiecare unitate va beneficia de materiale de calitate superioară şi de un design modern, cu finisaje premium în culori neutre adaptate împrejurimilor. Proiectul va include locuri de parcare dedicate rezidenţilor şi vizitatorilor, iar facilităţi precum spaţii pentru activităţi recreative şi sportive, restaurant sau grădiniţă vor fi integrate în etapele ulterioare.

"În acord cu lansarea Raportului de Sustenabilitate pentru 2022 şi misiunea pe care ne-am propus-o în această direcţie, viitoarele noastre dezvoltări sunt susţinute de o strategie de sustenabilitate consecventă. Ne dorim să atingem neutralitatea emisiilor de carbon până în 2050, iar conceptul GLENWOOD ESTATE este unul dintre proiectele pe care l-am dezvoltat în această direcţie. Componenta de sustenabilitate este aliniată cu obiectivele SPEEDWELL şi se îmbină armonios cu viziunea noastră şi cu atributele zonei care înconjoară noul proiect rezidenţial, situat în zona Corbeanca. În egală măsură, GLENWOOD ESTATE oferă şi accesibilitate la facilităţi importante aflate în proximitatea suburbiilor.", a declarat Jan Demeyere, Arhitect şi Cofondator SPEEDWELL.

În aceeaşi notă cu restul proiectelor SPEEDWELL, pe lângă componenta de sustenabilitate, conceptul noii dezvoltări se concentrează pe calitatea vieţii şi pe oferirea unui grad ridicat de confort şi siguranţă. GLENWOOD ESTATE va fi dezvoltat conform standardelor Green Homes. Având în vedere accentul pus pe sustenabilitate, proiectul a fost conceput astfel încât să reducă atât impactul asupra climei, cât şi costurile utilităţilor pentru locuitorii săi, prin implementarea panourilor fotovoltaice, a pompelor de căldură, reutilizării apei pluviale şi a altor măsuri similare. Protejarea mediului înconjurător şi limitarea impactului asupra mediului sunt două principii de bază pe care SPEEDWELL le va respecta în dezvoltarea proiectului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb