Speedwell primeşte certificarea oficială BREEAM Excelent

E.M.
Companii / 30 august 2023

Speedwell primeşte certificarea oficială BREEAM Excelent

Speedwell a primit Certificarea BREEAM Excelent pentru prima clădire a proiectului rezidenţial premium THE IVY, situat în nordul Bucureştiului, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Conform sursei citate, ansamblul THE IVY se află în Băneasa şi va livra zece clădiri cu regim de înălţime P+6 precum şi o selecţie diversificată de 800 de unităţi, inclusiv studiouri, apartamente cu două, trei şi patru camere, precum şi apartamente în stil penthouse.

BREEAMa acordat Certificatul Final cu un scor general de 76,0% pentru prima clădire THE IVY. Aceasta a primit cele mai mari scoruri pentru criterii precum măsurile adoptate împotriva poluării (91%), calitatea materialelor utilizate (83%), energie (78%) şi eficienţa apei (75%), dar şi pentru promovarea sănătăţii şi confortului (74%), luând în considerare managementul dezvoltării clădirii (71%) şi utilizarea terenului (70%), mai reiese din comunicat.

Didier Balcaen, CEO şi Co-Fondator SPEEDWELL, a declarat "Suntem încântaţi să primim certificarea BREEAM, deoarece evidenţiază efortul constant şi dedicarea faţă de sănătatea, siguranţa şi confortul rezidenţilor. Ne bucurăm că strategia a fost validată şi din punct de vedere al sustenabilităţii, ceea ce arată atenţia faţă de rezidenţi, parteneri şi stakeholderi. Grija faţă de comunitate şi mediul înconjurător, aşa cum este conturată în Strategia noastră de Sustenabilitate, poate fi observată în abordarea de dezvoltare şi în comunicarea transparentă. Vom continua să tratăm la fel de responsabili fazele următoare de dezvoltare şi suntem convinşi că rezultatele excelente vor continua să apară".

"Primim cu bucurie certificarea BREEAM Excelent pentru prima clădire THE IVY. Această recunoaştere reafirmă dedicarea noastră de a dezvolta locuinţe care îmbrăţişează atât confortul, cât şi sustenabilitatea, oferind un trai armonios pentru rezidenţii noştri. Mai mult, această realizare este în concordanţă cu măsurile pe care le-am adoptat în etapele preliminare ale proiectului şi în conformitate cu strategia de Mediu - Sustenabilitate şi Guvernanţă (ESG), care ne ajută se devenim din ce în ce mai buni. Construcţia unei clădiri în oraş sau în apropierea unei păduri necesită acelaşi tip de dedicare pentru respectarea celor mai bune practici din industrie şi pentru o viziune sănătoasă asupra viitorului.", a adăugat Jan Demeyere, Arhitect şi Co-Fondator SPEEDWELL.

Conceptul THE IVY a primit certificările BREEAM Excellent şi GreenHomes. MIRO a obţinut certificarea WELL Platinum, cea mai înaltă distincţie pentru o clădire şi prima de acest fel din România. RECORD PARK, proiectul mixed-use din Cluj-Napoca, a primit, de asemenea, acreditarea BREEAM Excelent. În prezent, SPEEDWELL intenţionează să obţină BREEAM Communities pentru CITYZEN, BREEAM Excellent pentru birourile PALTIM şi BREEAM Outstanding pentru GLENWOOD ESTATE.

SPEEDWELL avansează dezvoltarea celei de-a treia clădiri THE IVY, ce va livra 128 de unităţi, cu suprafeţe cuprinse între 54 mp şi 121,6 mp, şi 173 de locuri de parcare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb