Sport, imagine şi bani

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 14 septembrie 2018

Imaginea unor mari fotbalişti se vinde foarte bine, indiferent dacă mai sunt în activitate sau nu. Atleţii de top reuşesc să câştige incredibil de mult din activităţi care nu au legătură cu sportul.

Unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti ai lumii câştigă 100.000 de euro pe zi. Atacantul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, Neymar, a anunţat că a încheiat un parteneriat pentru a deveni un supererou de benzi desenate.

În primul număr, starul brazilian îşi salvează sora după ce a fost răpită.

Neymar admite că i s-au împlinit ambele visuri ale copilăriei: "Ca mulţi copii, eu am avut două visuri în copilărie: să fiu fotbalist şi supererou. Am fost deja binecuvântat să joc fotbal la cel mai înalt nivel. Acum am şansa de a oferi fanilor din lumea întreagă o nouă modalitate de a spune poveşti". O parte din vânzările benzilor desenate Neymar Jr Comics va merge la proiectul caritabil al lui Neymar, care are ca obiectiv ajutorarea copiilor săraci prin educaţie, cultură, sport şi sănătate.

În acelaşi registru, aflăm că viaţa celebrului fotbalist argentinian Diego Maradona va fi transpusă într-un serial. Trei actori argentinieni, Nazareno Casero ("Historia de un clan"), Juan Palomino ("Magnifica 70") şi Nicolas Goldschmidt ("Supermax") îl vor interpreta fiecare pe fotbalistul de legendă "în momente-cheie" ale existenţei sale, "din copilăria petrecută în Argentina până la apogeul carierei", se arată în comunicatul Amazon. Actriţele argentiniene Julieta Cardinali ("Valentin") şi Laura Esquivel ("Patito Feo") o vor juca pe Claudia Villafane, cu care Maradona s-a căsătorit în 1989.Co-produs de Societatea mexicană BTF Media, Dhana Media şi Raze, serialul va avea mai multe episoade de o oră.

Mai puţin artistic, dar mai consistent financiar pe termen lung, Cristiano Ronaldo a ales oraşul Paris pentru a-şi deschide cel de-al şaselea hotel marca "CR7", a cărui inaugurare este prevăzută în 2021, a anunţat grupul hotelier Pestana, asociat cu fotbalistul în acest proiect. Hotelul de patru stele cu 210 camere, cel mai mare din reţeaua "CR7", "reprezintă o investiţie de 60 de milioane de euro". Atacantul a inaugurat în 2016 primele două hoteluri la Lisabona şi Funchal, iar până în 2020 alte trei vor fi deschise la Madrid, New York şi Marrakech.

Pugilistul Floyd Mayweather este cel mai bine plătit sportiv al planetei în 2018, cu câştiguri de 285 de milioane de dolari, potrivit clasamentului publicat de revista americană Forbes. Lionel Messi (FC Barcelona, 111 milioane de dolari, dintre care 84 de milioane salariul) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid / Juventus Torino, 108 milioane de dolari, dintre care 61 de milioane salariul) ocupă locul 2, respectiv 3. Connor McGregor (box/MMA) se află pe poziţia a patra, cu câştiguri de 99 de milioane de dolari. Neymar, fotbalistul lui PSG, este al cincilea, cu 90 de milioane de dolari, urmat de superstarul din NBA, LeBron James, 85,5 milioane de dolari, şi de jucătorul de tenis, Roger Federer, 77,2 milioane de dolari. Stephen Curry (bas­chet), este pe locul 8, cu 76,9 milioane de dolari, urmat de doi jucători de fotbal american, Matt Ryan (Atlanta Falcons, 67,3 milioa­ne de dolari) şi Matthew Stafford (Detroit Lions, 59,5 milioane de dolari).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb