Stailer, finanţări totale de 2 milioane de euro atrase în 12 luni

S.B.
Companii / 14 martie 2022

Stailer, finanţări totale de 2 milioane de euro atrase în 12 luni

Stailer.ro, platformă de rezervări online pentru saloane de înfrumuseţare, anunţă a patra investiţie în valoare de 1 milion de euro de la un grup investitori de tip angel. Tranzacţia ridică valoarea finanţărilor atrase de Stailer la 2 milioane de euro.

Noua rundă de finanţare de un milion de euro are ca obiectiv consolidarea metricilor de performanţă (KPI) şi pregătirea companiei pentru intrarea în acţionariat a fondurilor de investiţii. Noua investiţie marchează o maturizare şi intrarea companiei în etapa de scaleup. Ca parte a strategiei de dezvoltare, Stailer îşi va consolida poziţia în piaţa locală, urmând ca până la sfârşitul anului 2022 să îşi extindă reţeaua în toate oraşele din România.

În urma investiţiei de tip bridge, Stailer şi-a crescut valoarea de piaţă obţinută în ultimele luni. Finanţarea de un milion de euro este condusă de Cosmin Ţîrvuloiu, antreprenor şi investitor în proiecte tech. Investitorii care au mai participat în rundele anterioare de investiţii sunt antreprenorii Bogdan Herea (CEO Pitech Plus), Lorand Soares Szasz (fondator Uprizers), Radu Axinte (antreprenor şi specialist în creşterea afacerilor), Eugen Şotropa (fondator e-advertising) şi Cătălin Briciu (co-fondator Linnify Ventures), precum şi alţi investitori străini.

Potrivit Stailer, investitorii se uită tot mai mult la anumiţi indicatori cheie ai unui startup aflat în creştere accelerată şi la ipotezele care au fost deja validate. Astfel, viteza de creştere (velocity), numărul de clienţi, şi MRR (monthly recurring revenue - venituri recurente lunare) sunt metricii cei mai importanţi acum pentru investitori faţă de echipă şi viziune, din rundele anterioare de finanţare.

"O relaxare deplină a restricţiilor şi perspectiva că pandemia a trecut creează o cerere ridicată în piaţă. În acest context, digitalizarea va ajuta consumatorii să identifice foarte uşor furnizorii de servicii de înfrumuseţare, să verifice disponibilitatea şi preţurile şi să se programeze online. "Am ales să ridicăm o nouă rundă bridge pentru a ne asigura o poziţie foarte bună în negocierile cu fondurile de investiţii pentru următoarea rundă de investiţii de tip seed", a declarat Andrei Ursachi, CEO şi co-fondator al Stailer. Potrivit antreprenorului Andrei Ursachi, startup-urile încheie "în genunchi" negocierile cu fondurile de investiţii de cele mai multe ori din lipsă de lichidităţi, iar acest lucru aduce repercusiuni pe termen lung.

În prezent, peste 80% dintre saloanele de înfrumuseţare mizează pe o creştere a veniturilor în 2022 după revenirea de anul trecut. Astfel, 39,5% dintre antreprenorii din industria de beauty previzionează o creştere a încasărilor de 10-20% în primul trimestru din 2022 în comparaţie cu primele trei luni din 2021, 23,3% dintre proprietarii de saloane văd un avans de 20-50%, în timp ce 16,3% sunt mai optimişti (creştere de cel puţin 50%). Doar 14% mizează pe o stagnare a veniturilor, iar 3,5% văd o scădere la început de 2022, potrivit unui studiu Stailer.

Din ianuarie 2022 Stailer a început înregistrarea saloanelor de înfrumuseţare din Budapesta, urmând ca aplicaţia adresată consumatorilor să fie lansată în Ungaria în trimestrul al doilea din 2022. Cei mai importanţi factori care au contribuit la creşterea evaluării companiei Stailer sunt adopţia rapidă la nivelul consumatorilor, numărul de rezervări şi cererea în creştere din partea profesioniştilor de beauty.

În prezent, Stailer livrează către saloanele partenere din reţeaua Stailer cel puţin 30.000 de clienţi suplimentari lunari. De asemenea, 50 de saloane noi se listează săptămânal pe platformă, iar trendul continuă să accelereze. Clienţii noi livraţi către saloane de înfrumuseţare din reţeaua Stailer sunt comisionate cu doar 1 euro per client confirmat, iar acest lucru sporeşte semnificativ încasările saloanelor partenere precum şi gradul lor de ocupare.

În ceea ce priveşte numărul de utilizatori, obiectivul companiei Stailer este să ajungă până la finele primului trimestru din 2022 la o reţea de 1500 de saloane şi 5000 de stilişti.

Serviciul Stailer economiseşte timp şi simplifică procesul de căutare şi programare pentru utilizatori, astfel că numărul celor înregistraţi, 50000 în acest moment, este în continuă creştere. În mod gratuit şi foarte rapid, ei au acces la o bază de date cu peste 1250 de saloane din toate oraşele reşedinţă de judeţ din România, unde se pot programa la servicii precum coafat, tuns, vopsit, make-up, manichiură sau cosmetică. Totodată, utilizatorii pot filtra saloanele partenere după criteriile dorite: în funcţie de zonă, de preţuri, de recomandările altor utilizatori sau după disponibilitatea în intervalul orar dorit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb