Star Storage anunţă o creştere cu 19% a veniturilor în 2022

D.T.
Companii / 11 aprilie 2023

Star Storage anunţă o creştere cu 19% a veniturilor în 2022

Star Storage, furnizor global de tehnologie şi servicii cloud pentru organizaţiile publice şi private, anunţă o creştere cu 19% a veniturilor în 2022, faţă de exerciţiul financiar anterior, de la 8 milioane euro la 9,6 milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, compania a înregistrat în anul 2022 un profit net de 650.000 euro.

"După o perioadă dificilă în care, din cauza restricţiilor cauzate de pandemie, am fost nevoiţi să amânăm planurile de extindere internaţională, ceea ce a avut un impact direct asupra rezultatelor companiei, am intrat în 2023 foarte încrezători. Rezultatele financiare înregistrate anul trecut au fost remarcabile având în vedere perioada deosebit de dificilă, în a doua jumătate a anului observându-se o dinamică îmbunătăţită a segmentului internaţional, cu impact direct în reluarea creşterii şi îmbunătăţirea profitabilităţii," a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

De asemenea, la sfârşitul lunii decembrie, Cătălin Păunescu, fondator si CEO al companiei a ajuns la un acord definitiv cu Emerging Europe Accession Fund (EEAF), acţionarul majoritar al Star Storage SA, pentru a prelua integral acţiunile deţinute de EEAF, devenind astfel acţionar unic al Star Storage, adaugă sursa.

În anul 2023, Star Storage se va concentra pe creştere, cu un accent deosebit pe extinderea pe pieţele internaţionale şi creşterea prin parteneriate. Compania îşi propune ca, până la sfârşitul anului 2023, contribuţia segmentului internaţional să depăşească 25% din cifra de afaceri, venituri asociate în special vânzărilor de platforme software proprii ale companiei cum este SEAL - o platforma software de ultimă generaţie, cu o arhitectură bazată pe metadate şi inteligenţă artificială (AI) şi o abordare de tip low-code, o soluţie pentru asigurarea eficienţei, conformităţii şi automatizării conţinutului nestructurat.

"În 2023, ne propunem să ne îmbunătăţim poziţia atât pe piaţa locală, cât şi globală, şi să ne reluăm dinamica de creştere după o perioadă dificilă datorată pandemiei. Pentru a atinge acest obiectiv, consolidarea echipei este esenţială. Nu în ultimul rând, după o perioadă plină de provocări, este esenţială cultura companiei, o cultură a performanţei şi lucrului bine făcut, bazată pe inovaţie şi respect pentru clienţi, valorile care ne-au definit întotdeauna." a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb