Starurile fotbalului internaţional sînt pe val în noul spot Pepsi

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 10 mai 2005

Cei mai mari jucători de fotbal ai lumii se reunesc în noul super-spot Pepsi, ce va putea fi urmărit începînd din aceas-tă lună şi în ţara noastră. Ultimul spot Pepsi, intitulat "Surf" şi regizat de Tarsem Singh, aduce împreună unele din cele mai mari nume din lumea actuală a fotbalului. David Beckham, Thierry Henry, Robero Carlos, Raul Gonzales, Ronaldinho, Fernando Torres şi Rafael Van Der Vaart îşi dovedesc aptitudinile de fotbalişti, într-un context cu totul nou - manevrînd cu dexteritate plăcile de surf într-un show ameţitor.

Campania Pepsi Fotbal va putea fi urmărită pe cele mai importante canale de televiziune, outdoor, tranzit, precum şi la punctele de vînzare.

Această campanie de publicitate este integrată campaniei mondiale Pepsi "Dare For More." Anul acesta, Pepsi îi aduce pe fanii fotbalului nu doar mai aproape de jucătorii mondiali, dar şi de sporturile şi activităţile globale. În trecut, Pepsi a avut o varietate de concepte pentru reclame, de la sumo wrestling la western, gladiatoare sau bătălii medievale, însă nimic nu se compară în spectaculozitate cu noua reclamă Pepsi "Surf".

Pepsi este o marcă înregistrată a PepsiCo, Inc. Produsul face parte din cea mai extinsă gamă de băuturi de tip cola din România, grupul PEPSI la puterea 6 (Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist, Pepsi Twist Light şi noul Pepsi X - energy cola). Produsele PepsiCo sînt îmbuteliate şi distribuite în România şi Republica Moldova de îmbuteliatorul autorizat al companiei, Quadrant Amroq Beverages SA.

- David Beckham, Roberto Carlos, Raul, Fernando Torres şi Rafael Van der Vaart au filmat între 20 şi 24 septembrie 2004, la Aerodromo Casarubio - pista de aterizare privată, situată la 40 km în afara Madrid-ului, la o temperatură de 30 grade Celsius.

- Scenele de surf au fost filmate în insula Tavarua din Fiji, cu surferi profesionişti aranjaţi în aşa fel încît să semene cu jucătorii.

- În paralel, scenele cu Thierry Henry au fost filmate la Shepperton Studios în Londra, într-o noapte rece de noiembrie.

- Pentru a crea cadrul de surf, au fost amenajate două piscine cu apă, o piscină încălzită pentru plonjări, precum şi o maşină de făcut valuri.

- Echipa de efecte speciale a petrecut trei săptămîni pentru a construi un perete din apă în spatele unei platforme în mişcare, pe care au stat jucătorii. De asemenea, au existat trei tunuri de apă care aruncau jeturi în direcţii diferite.

- Pentru a amenaja plaja pe Aerodromo Casarubios, au fost aduse 206 tone de nisip pentru a recreea atmosfera din insula Fiji.

- Pentru a se asigura că jucătorii adoptau poziţia şi tehnicile corespunzătoare, pe durata scenelor de surfing, compania de producţie l-a angajat pe surferul profesionist Francois Liets

- Ronaldinho şi Fernando Torres s-au aflat pe platou împreună în prima zi de filmări. Cu o seară înainte, echipele lor (Barcelona şi Athletico Madrid) au jucat un meci de 1-1 pe Estadio Vicente Calderon, în care Torres a dat golul de egalitate

- Miercuri, în ziua filmărilor, jucătorii Roberto Carlos, Raul şi David Beckham de la Real Madrid au filmat împreună. În timpul filmării scenelor de pe plajă, cei trei prieteni s-au întrecut în a încerca să ţină cît mai mult mingea în aer. Uneori continuă jocul şi între filmări, deoarece nici unul dintre ei nu vroia să scape primul mingea.

- Deoarece măsurile de securitate împotriva paparazzilor au fost foarte severe, un fotograf a mers pînă acolo încît a luat lecţii de zbor de la şcoala locală pentru a zbura deasupra platoului de filmare. Din nefericire pentru el, pînă a găsit un avion, jucătorii deja îşi terminaseră treaba pentru ziua aceea!

- Fundalul muzical al spotului este "Misirlou" al lui Dick Del. Muzica sa a devenit celebră la nivel internaţional după ce a fost folosită în filmul "Pulp Fiction" al lui Quentin Tarantino.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb