Statele Unite anunţă că nu îl recunosc ​pe Lukaşenko ca preşedinte

S.B.
Internaţional / 24 septembrie 2020

Statele Unite anunţă că nu îl recunosc ​pe Lukaşenko ca preşedinte

Statele Unite "nu îl pot considera pe Aleksandr Lukaşenko ca preşedintele legitim ales al Belarusului", a declarat miercuri Departamentul de Stat american după ce acesta a depus jurământul în secret pentru cel de-al şaselea mandat de şef al statului, informează Agerpres.

"Alegerile de la 9 august nu au fost nici libere, nici corecte. Rezultatele anunţate au fost fraudate şi nu conferă nicio legitimitate", a afirmat un purtător de cuvânt al diplomaţiei americane într-o declaraţie.

Potrivit sursei citate, Aleksandr Lukaşenko, a cărui realegere este vehement contestată de manifestaţii uriaşe, a depus miercuri jurământul pentru un nou mandat, evenimentul fiind făcut cunoscut după încheierea sa. Anunţul a provocat imediat o nouă manifestaţie a opoziţiei la Minsk.

Washingtonul a lansat un apel la "dialog naţional" care să le permită belaruşilor "să se bucure de dreptul lor de a-şi alege conducătorii prin alegeri libere şi corecte şi sub observaţie internaţională", potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Bulgarii tot protesteaza de 2 luni impotriva coruptilor de la guvernare. Vad ca UE, SUA si alte tari nu impun embargou Bulgariei si nu au nicio pozitie in a critica hotii din Bulgaria, sa le ceara demisia, sa spuna ca trebuie sa fie inlocuiti cu altii, ei critica doar unde vor sa schimbe regimurile care nu le fac pe plac. Asa cum Bulgaria este condusa de clanurile mafiote politice si Romania este la fel, dar clanurile mafiote politice in Bulgaria si Romania fac interesele SUA si UE si atunci sunt cei mai buni, nu ii critica nimeni, pot sa ne fure sa ne saraceasca de am ajuns mai rau ca Siria. SUA si UE a aplicat Romaniei planul Valev elaborat de rusi, desi rusi nu au putut impune Roamniei acest plan pentru ca comunistii sau opus, uite ca cele doua nu au uitat de acest plan si il aplica. Planu Valev prevedea ca Romania sa fie o tara agrara, fara industrie. L-au aplicat mai bine de nici agricultura nu mai avem.

    1. DA , DA !!! NU MAI POATE COMUNISTUL ALA , DE CE SPUNE , S-AU ANUNTA STATELE UNITE !!! AL DOARE , FIX IN BOCANC !!! DACA ARE SPRIJINUL RUSIEI , SI SUSTINEREA CHINEI , N-ARE NEVOIE DE NIMENI ALTCINEVA !!! DACA VOR SA SCAPE DE EL , TREBUIE SA PROCEDEZE DOAR PRINTR-O LOVITURA DE STAT !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb