Staţiunea Mamaia este preferată de turiştii care vor petrece minivacanţa de Paşte pe litoral

D.T.
Miscellanea / 30 martie 2023

Staţiunea Mamaia este preferată de turiştii care vor petrece minivacanţa de Paşte pe litoral

De la un an la altul, creşte numărul turiştilor care doresc să petreacă minivacanţa de Paşte pe malul mării, în staţiunea Mamaia, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, deşi, în mod tradiţional, această sărbătoare religioasă este celebrată de creştini în familie, românii îşi doresc să aibă experienţe inedite în cele câteva zile de vacanţă, iar ofertele hotelurilor de pe malul mării sunt foarte tentante.

Câteva zeci de hoteluri din staţiunea Mamaia au fost deja reabilitate şi îşi aşteaptă oaspeţii, în perioada 14-17 aprilie, în prima minivacanţă din acest an, respectiv cea de Paşte.

"Unităţile de cazare din destinaţia Mamaia-Constanţa au pregătit pachete tematice pentru sărbătorile de Paşte. Acestea includ atât produse tradiţionale, între care preparate din carne de miel, ouă roşii, cozonac, cât şi spectacole şi activităţi pentru adulţi şi copii.

Anul acesta se înregistrează o creştere a numărului de turişti care vor petrece minivacanţa de Paşte în staţiunea Mamaia. Mai mult decât atât, comparativ cu anul trecut, unele unităţi de cazare au tarife cu 10% mai scăzute pentru această perioadă, dar există şi hoteluri care au majorat preţurile şi aici vorbim în special de cele care oferă servicii în regim all inclusive. Încurajaţi de prognoza meteorologică favorabilă anunţată pentru perioada Paştelui, pe litoral, românii îşi fac rezervări pentru minivacanţa din acele zile de sărbătoare", afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, reprezentant al Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa.

Pe lângă plimbările pe plajă şi activităţile pe care le vor avea în cadrul unităţilor de cazare din staţiunea Mamaia, oaspeţii îşi pot programa vizite la atracţiile turistice din oraşul de pe malul mării şi sunt invitaţi să participe la spectacolele de muzică şi dans şi activităţile sportive organizate de Primăria Constanţa, pe B-dul Tomis, în zilele de 16 şi 17 aprilie, adaugă comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb