STC Partners lansează proiectul rezidenţial Quartier Ferdinand

S.B.
Companii #Construcţii / 5 august

STC Partners lansează proiectul rezidenţial Quartier Ferdinand

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners a finalizat achiziţia unui teren pe Bulevardul Ferdinand, în zona Foişorul de Foc, din Bucureşti şi anunţă lansarea ansamblului rezidenţial Quartier Ferdinand, un proiect cu o investiţie estimată la aproape 35 milioane de euro.

Terenul cu o suprafaţă de 4.400 mp este situat pe Bulevardul Ferdinand 72-78 din Capitală şi a fost recent cumpărat de dezvoltatorul STC Partners de la familia Olaru, într-o achiziţie ce se ridică la 7.2 milioane euro. Proiectul beneficiază deja de autorizaţie de construcţie.

"Ne bucurăm să adaugăm încă un proiect de excepţie în portofoliul nostru, unde - aşa cum v-am obişnuit - standardele de dezvoltare sunt aliniate unui stil de viaţă sigur, confortabil şi de înaltă calitate. La fel ca şi în Quartier Azuga, şi acest nou proiect este dezvoltat cu focus pe sustenabilitate, unde energia va fi asigurată integral de pompe de căldură şi panouri fotovoltaice. Ne propunem să realizăm astfel unul dintre primele proiecte urbane de această dimensiune cu emisii de carbon net zero din România", a declarat Adi Steiner - Managing Partner - STC Partners.

Quartier Ferdinand prevede 170 de apartamente, spaţii de retail stradale, parcări exclusiv subterane, o zonă unică de recreere pe acoperiş şi loc de joacă pentru copii, în timp ce materialele alese vor reflecta cele mai înalte standarde de calitate.

"Păstram patrimoniul arhitectural al zonei şi vom integra un proiect modern, o nouă dezvoltare marca STC Partners în care aducem o schimbare peisajului local, pe un bulevard superb cu o istorie bogată pentru Bucureşti. Construcţia va începe în toamna acestui an, iar vânzările urmează să le pornim în următoarele săptămâni, întrucât o bună parte dintre clienţii, partenerii şi colaboratorii noştri au solicitat deja oferte", completează Andrei Ştefan - Partner - STC Partners.

STC Partners se angajează să stabilească noi standarde în domeniul rezidenţial, îmbinând soluţiile moderne de locuit cu responsabilitatea faţă de mediu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb