Ştefan Stavrositu este noul Preşedinte al Directoratului BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group

G.D.
Bănci-Asigurări / 2 februarie 2023

Ştefan Stavrositu

Ştefan Stavrositu

Ştefan Stavrositu a fost desemnat Preşedinte al Directoratului BCR Asigurări de Viaţă VIG, mandatul acestuia fiind aprobat în cadrul şedinţei de ieri a Autorităţii de Supraveghere Financiară, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Ştefan Stavrositu îl urmează la conducerea Directoratului BCR Asigurări de Viaţă VIG pe Erwin Hammerbacher, care s-a pensionat la finalul anului 2022. Erwin Hammerbacher a deţinut funcţia de Preşedinte al Directoratului BCR Asigurări de Viaţă VIG din octombrie 2017, iar înainte de această numire, el a fost membru al Consiliului de Supraveghere al BCR Asigurări de Viaţă VIG.

"Sunt încântat de numirea lui Ştefan Stavrositu în calitate de CEO al BCR Asigurări de Viaţă VIG. A fost alegerea firească, având în vedere experienţa sa vastă în distribuţia asigurărilor, atât prin modelul de business bancassurance, cât şi prin reţelele de agenţi şi brokeri la nivel naţional. În plus, viziunea, gândirea inovatoare şi determinarea lui Ştefan sunt calităţi esenţiale, care vor juca un rol decisiv în dezvoltarea pe termen lung a companiei," declară Peter Höfinger, Preşedintele Consiliului de Supraveghere al BCR Asigurări de Viaţă VIG.

Principalele obiective ale lui Ştefan Stavrositu sunt să transforme BCR Asigurări de Viaţă VIG în prima opţiune a clienţilor din România în materie de asigurări de viaţă şi să contribuie semnificativ la conturarea şi realizarea obiectivelor strategice ale companiei pe termen mediu şi lung.

"Sunt onorat de oportunitatea de a conduce BCR Asigurări de Viaţă VIG şi de a prelua funcţia de la Erwin Hammerbacher. În perioada următoare, voi continua strategia actuală a companiei, care ne poziţionează în topul asigurătorilor de viaţă din România. Alături de echipa BCR Asigurări de Viaţă VIG, ne vom concentra pe atingerea obiectivelor strategice ale companiei şi vom continua să le oferim clienţilor noştri un portofoliu diversificat de produse şi servicii de asigurare de înaltă calitate, care răspund nevoilor personalizate de protecţie, economisire sau investiţie", declară Ştefan Stavrositu.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria asigurărilor, Ştefan Stavrositu a fost Director Naţional de Vânzări în cadrul companiei Groupama, unde a coordonat activitatea de vânzări prin reţea proprie, brokeri, leasing şi parteneriate strategice. Anterior, a ocupat diferite poziţii de management în cadrul companiilor Eurolife FFH Asigurari şi NN.

În anul 2022, dl. Stavrositu a finalizat Professional INDE MBA, un program MBA româno - francez în cadrul ASE - CNAM. De asemenea, este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti - Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi deţine o certificare ISM - The Institute of Sales Management (ISM) şi o diplomă în Business Management la CODECS, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb