Ştefan Valeriu Ivan a fost numit membru provizoriu al consiliului de supraveghere la Transelectrica

A.I.
Piaţa de Capital / 30 martie 2017

Ştefan Valeriu Ivan a fost numit membru provizoriu al consiliului de supraveghere la Transelectrica

Ştefan Valeriu Ivan, în vârstă de 48 de ani, director de cabinet la Ministerul Economiei, a fost numit membru provizoriu al consiliului de supraveghere la compania naţională de transport al energiei electrice Transelectrica, în locul lui Ciprian Boloş, al cărui mandat a încetat la 27 martie.

Numirea va deveni efectivă începând cu data semnării în faţa notarului public a declaraţiei de acceptare.

Boloş, director în cadrul Poştei Române şi considerat un apropiat al ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, fusese numit în funcţie începând cu 1 februarie, când Petrescu era ministru al Economiei, acţionarul majoritar al Transelectrica, relatează News.ro.

"Numirea lui Ştefan - Valeriu Ivan va deveni efectivă începând cu data semnării în faţa notarului public a declaraţiei de acceptare a mandatului de membru al consiliului de supraveghere al companiei naţionale de transport al energiei electrice Transelectrica SA. În cazul în care Adunarea generală a acţionarilor nu va numi un membru potrivit prevederilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice până la data de 30.05.2017, mandatul membrului provizoriu va expira la data de 30.05.2017, dată la care expiră mandatele membrilor consiliului de supraveghere în funcţie", arată un comunicat transmis de Transelectrica Bursei de Valori Bucureşti.

Din 2012 Ivan este lector la Facultatea de Administraţie şi Afaceri la Universitatea Bucureşti.

Ivan a terminat liceul în 1985, dar a intrat la facultate în 1993, absolvind în 1998 Facultatea de Drept la Universitatea Bucureşti.

Potrivit declaraţiei de avere depusă pe 13 martie pe site-ul Ministerului Economiei, Ivan are trei maşini, o Dacia 1310, un Audi A6 şi un Ford K A.

Acesta are un cont curent deschis la Raiffeisen Bank în anul 2011, în valoare de 57.209 lei.

Anul trecut, Ivan a încasat venituri de 71.447 lei (circa 15.900 euro), potrivit declaraţiei de avere, din funcţiile deţinute: lector la Universitatea Bucureşti, consilier personal în Ministerul Energiei, membru în consiliul de administraţie al Engie România, consilier la Camera Deputaţilor, reprezentant Transelectrica la OPCOM şi membru în consiliul de supraveghere la Complexul Energetic Oltenia.

De asemenea, Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis miercuri numirea Corinei Popescu, fost secretar de stat in Minjsterul energiei, in funcţia de membru al directoratului societăţii.

Transelectrica gestionează 81 de staţii electrice la nivelul ţării şi 8.834 km de linii electrice aeriene.

Compania administrează şi operează sistemul electric de transport şi este responsabilă pentru transportul energiei electrice, funcţionarea sistemului şi a pietei, asigurarea siguranţei Sistemului Electroenergetic Naţional (SEN).

Transelectrica este controlată de Ministerul Economiei, care deţine 58,69% din acţiuni, şi are o valoare de piaţă de 2,29 miliarde lei (509 milioane euro).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb