Anticorupţie

27 iunie 2012

Poliţist prins în timp ce lua mită

F.A.Anticorupţie / 27 iunie 2012

Lucrători din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti au prins, ieri, în flagrant un agent de poliţie din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 22 în timp ce primea cu titlu de mită de la un denunţător 300 lei, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Inspector din cadrul Direcţiei Finanţelor Publice Locale Brăila prins în flagrant

F.A.Anticorupţie / 27 iunie 2012

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Biroul Judeţean Anticorupţie Brăila, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, au prins în flagrant un inspector din cadrul Direcţiei Finanţelor Publice Locale Brăila, în timp ce primea 300 lei de la o persoană pentru a-l ajuta să scape de plata unor datorii cu care acesta figura înregistrat în evidenţa Primăriei Brăila, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Comisarul ANAF, secţia Judeţeană Vaslui, a fost trimis în judecată

F.A.Anticorupţie / 26 iunie 2012

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Iaşi au dispus trimiterea în judecată a comisarului Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Garda Financiară, Secţia Judeţeană Vaslui, Visu Radu Dimitrie, pentru instigare la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

Adrian Năstase, solicitat să se prezinte mâine la INML

F.A.Anticorupţie / 26 iunie 2012

Adrian Năstase trebuie să se prezinte, mâine, la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), cu toate documentele medicale, iar în cazul în care Spitalul Floreasca transmite că acesta nu poate fi transportat, va fi examinat în secţia în care este internat, informează INML, conform surselor de presă.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Dosarul "Mătuşa Tamara", amânat pentru 3 septembrie

F.A.Anticorupţie / 25 iunie 2012

Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie (ICCJ) a amânat astăzi judecarea dosarului "Mătuşa Tamara" pentru 3 septembrie, când urmează să fie audiaţi fostul premier Adrian Năstase, consilierul acestuia, Ristea...

Tone de vin contrafăcut, retrase de pe piaţă

F.A.Anticorupţie / 17 iunie 2012

Poliţiştii bucureşteni au constatat, în urma unor descinderi, că şase societăţi comercializau în 11 puncte, deschise în patru en-gros-uri din Capitală, zeci de tone de vin contrafăcut, ambalat în peturi, firmele neînregistrându-şi în...

Percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe

F.A.Anticorupţie / 14 iunie 2012

Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Buzău şi Serviciul Teritorial Ploieşti au destructurat un grup infracţional organizat, constituit din 19...

Cornel Penescu, trimis în judecată de către DNA

F. A.Anticorupţie / 4 iunie 2012

Cornel Penescu, acţionar majoritar al Pic Piteşti, Muntenia Aliment, Pic Distrib (fostă Oniţa), a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti, arată un comunicat de presă.

DIICOT a anihilat gruparea Anonymous România

F. A.Anticorupţie / 29 mai 2012

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a anihilat gruparea Anonymous România, care accesa ilegal bazele de date ale instituţiilor, conform surselor de presă .

Percheziţii DIICOT în judeţele Argeş şi Olt

F. A.Anticorupţie / 26 aprilie 2012

Mai multe percheziţii ale Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au loc în dimineaţa aceasta în judeţele Argeş şi Olt la locuineţele a nouă persoane suspectate de infracţiuni informatice,...

ICCJ a decis rejudecarea dosarului Romsilva 2

F.A.Anticorupţie / 25 aprilie 2012

Completul de cinci judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a casat, azi, decizia pe fond din dosarul Romsilva 2, prin care deputatul Ion Dumitru şi alţi şapte inculpaţi au fost achitaţi.

<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

more articles

Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo