Străzi şi artere din Bucureşti închise pe 1 septembrie pentru desfăşurarea cursei de ciclism L'Étape Romania by Tour de France

Sport / 26 august

Străzi şi artere din Bucureşti închise pe 1 septembrie pentru desfăşurarea cursei de ciclism L'Étape Romania by Tour de France

Pe 1 septembrie, Bucureştiul va fi gazda L'Étape Romania by Tour de France, cea mai renumită cursă de ciclism din lume dedicată amatorilor şi pasionaţilor. Evenimentul va bloca artere importante ale Capitalei începând cu ora 07:00 dimineaţa, urmând ca acestea să fie redate circulaţiei după orele 14:00. România se află pentru al treilea an pe harta internaţională a prestigiosului eveniment L'Étape, oferind concurenţilor aşteptaţi la start experienţa unică a campionilor chiar la ei acasă: o capitală fără trafic, trei trasee excepţionale, cele mai înalte standarde de organizare şi o atmosferă festivă care sărbătoreşte sportul şi apartenenţa, participanţii fiind susţinuţi de familie, prieteni, colegi.

În data de 1 septembrie, traficul va fi restricţionat începând cu ora 07:00 dimineaţa până la orele 14:00 pe următoarele străzi şi artere: Bulevardul Unirii, Bulevardul Mircea Vodă, Splaiul Unirii pe sensul către Bucureşti, Bulevardul Decebal, Bulevardul Basarabia, Calea Victoriei, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Schitu Măgureanu, străzile Ştirbei Vodă şi Ion Câmpineanu, Şoseaua Kiseleff, străzile Buzeşti, Berzei, Vasile Pârvan, Bogdan Petriceicu Haşdeu şi Bulevardul Libertăţii. Organizatorii şi Poliţia Rutieră colaborează pentru a identifica cele mai bune trasee ocolitoare.

Programul evenimentului din 1 septembrie, acţiuni şi activităţi în Race Village-ul amplasat în Piaţa Constituţiei:

07:30 - vor lua startul din zona Palatului Parlamentului cei înscrişi pe traseul City Adventure de 14 kilometri;

08:30 - vor pleca în cursă cei înscrişi pentru traseul The Ride, de 42 de kilometri;

10:00 - vor pleca în cursă cei înscrişi pentru traseul The Race, de 85 de kilometri;

13:30 - festivitatea de premiere în Race Village, când sunt planificate activităţi şi surprize atât pentru concurenţi, cât şi pentru vizitatori.

Pe traseu sunt organizate trei puncte de alimentare care vor asigura nivelul optim de hidratare a concurenţilor: unul în zona de start şi finish, unul la Arena Naţională şi unul în Piaţa Victoriei. De asemenea, concurenţii au la dispoziţie suport tehnic fix în aceleaşi zone ca punctele de hidratare şi unul mobil, care va însoţi plutonul pe întreaga cursă. O echipă medicală cu înaltă pregătire profesională şi vastă experienţă în medicina de urgenţă va fi prezentă la faţa locului pe toată perioada evenimentului. Ambulanţele SMURD (tip C) vor asigura intervenţie medicală în caz de urgenţă şi sunt dotate cu toate echipamentele medicale prevăzute de regulamentele în vigoare la nivel naţional. Race Village-ul L'Étape Romania by Tour de France din Piaţa Constituţiei va spune tuturor povestea brandului legendar prin intermediul unei expoziţii Tour de France şi a numeroaselor activări ale sponsorilor, într-o atmosferă relaxantă de festival care va transforma Bucureştiul, pentru o zi, în Capitala ciclismului românesc. Tot aici vor fi organizate: o zonă comercială cu profil sportiv unde vor fi prezente cele mai importante branduri de echipament şi nutriţie sportivă, food court, zonă de încălzire pentru concurenţi, asistenţă mecanică pentru ciclişti, zonă de masaj, zonă de premiere cu scenă şi numeroase concursuri cu premii realizate de sponsorii evenimentului.

"După ce Jocurile Olimpice au reaprins emoţiile pe care sportul le aduce în viaţa noastră, ne bucurăm să putem oferi pasionaţilor de ciclism, legendarul L'Étape by Tour de France, în cadrul celui mai mare festival de ciclism din România. Mulţumim tuturor celor care s-au alăturat acestui demers, sponsori şi autorităţi. Vă aşteptăm la start cu multe activări, concursuri şi surprize, atât pentru concurenţi, cât şi pentru spectatori." (Tudor Ştefan Mocuţa - CEO MPG).

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4532
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2596
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8730
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.4031

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb