Stroe: Restructurarea RA-APPS va duce la restrângerea patrimoniului la 25 de imobile

N.I.
Ziarul BURSA #Politică / 6 aprilie 2007

Radu Stroe

Radu Stroe

Planul de restructurare a RA-APPS prevede restrângerea bunurilor din patrimoniul Regiei la maximum 25 de imobile, restul imobilelor urmând să fie privatizate de către AVAS, a declarat, ieri, fostul şef al SGG, Radu Stroe. "Sunt convins că noul Guvern şi viitorul secretar general vor reuşi să pună în practică schiţa de restructurare a RA-APPS, care înseamnă restrângerea activităţii de protocol şi reprezentare la 20-25 de entităţi care să rămână în patrimoniul noii Regii, iar restul să se restructureze la o societate comercială care să fie trecută la AVAS şi să fie privatizată întreagă sau activ cu activ", a declarat Radu Stroe într-o conferinţă de presă în care a prezentat pe scurt bilanţul mandatului său.

RA-APPS se află în proces de reorganizare, activitatea Regiei urmând să fie limitată la administrarea bazei de protocol. În acest scop, imobilele care nu intră în categoria "fond locativ de protocol" vor fi vândute.

Fondul locativ de protocol este reprezentat de reşedinţele oficiale - pentru şeful statului, preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, premier şi pentru foştii şefi ai statului, de locuinţele de protocol - pentru persoanele alese sau numite în unele funcţii sau demnităţi publice, pe durata exercitării acestora. În aceeaşi categorie intră imobilele în care sunt găzduiţi membrii delegaţiilor oficiale invitate de Administraţia Prezidenţială, Senat, Camera Deputaţilor, Guvern şi de Curtea Constituţională.

Radu Stroe şi-a înaintat demisia de la şefia SGG la începutul anului, după ce a pierdul cursa pentru ocuparea unei funcţii de conducere în PNL în faţa colegului său, Victor Paul Dobre. El a asigurat însă interimatul la conducerea SGG până la restructurarea Guvernului, decretul de eliberare din funcţie fiind semnat de preşedintele Băsescu marţi, odată cu cele ale tuturor miniştrilor care părăsesc Executivul în urma restructurării. Conducerea SGG va fi asigurată de actualul prefect de Bihor, Ilie Bolojan, noul statut al şefului SGG fiind însă de înalt funcţionar public, nu de ministru delegat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ingenioasa afacere ! Domnilor ne credeti chiar atat de naivi sa credem justificarile D.voastra? Cred ca aceste vanzari, daca se vor face, sa fie scoase la licitatie,nu sa fie vandute la preturi de nimic. celor care vremelnic le-au folosit(si le folosesc inca) profitand de functiile detinute la timpul respectiv.

    Daca vreti sa fiti credibili,publicati numele locuitorilor acestor locuinte si valoarea lor la pret de libera circulatie,stabilite prin expertize tehnice. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb