STUDIU DELOITTE: La fiecare şase luni, nivelul de încredere al industriei de private equity din Europa Centrală oscilează între optimism şi pesimism

F.A.
Comunicate de presă / 14 noiembrie 2012

Optimismul investitorilor din Europa Centrală a scăzut din nou, conform celui mai recent studiu Deloitte Private Equity Confidence Index, proiect care a fost lansat pentru prima dată în martie 2003, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Scăderea de aproape 30 de puncte înregistrată la acest ultim raport, de la 101 la 71, este semnificativă, însă nu atât de abruptă precum cele înregistrate în octombrie 2007, octombrie 2008 şi octombrie 2011.

Potrivit lui Garret Byrne, Partener şi Lider Private Equity în cadrul Deloitte Europa Centrală, "nivelul de încredere al investitorilor a urcat şi a coborât în ultimii doi ani, astfel că am ajuns acum la al patrulea raport semestrial consecutiv în care traiectoria pozitivă sau negativă reflectată de raportul anterior este răsturnată. După aparenta redresare raportată în luna aprilie, scăderea de acum este un răspuns relativ anticipat de provocările actuale precum perspectivele de creştere economică ale partenerilor de afaceri, incertitudinea generală din zona euro, îndoiala privind redresarea Cehiei şi Ungariei, precum şi perspectivele de creştere încetinită din Slovacia, România şi chiar Polonia".

Temerile privind climatul economic sunt subliniate de faptul că 59% dintre respondenţi - persoane cu activitate în industria de private equity din cele mai mari economii central-europene - anticipează continuarea declinului; niciun respondent nu se aşteaptă la îmbunătăţirea mediului economic.

Garret Byrne subliniază, însă, că există şi semnale pozitive în ceea ce priveşte nivelul de încredere exprimat de către investitori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb