SUA:  Administraţia Biden anunţă un sprijin de 400 de milioane de dolari pentru accesul la internet în zonele rurale

G.D.
Internaţional / 28 iulie 2022

Administraţia Biden anunţă un sprijin de 400 de milioane de dolari pentru accesul la internet în zonele rurale

Administraţia preşedintelui american Joe Biden a anunţat astăzi că va oferi un sprijin de 401 milioane de dolari pentru a facilita accesul la internet de mare viteză pentru 31.000 de mii de locuitori şi afaceri din mediul rural din 11 state, informează Reuters, conform Agerpres.

"Prin aceşti bani suntem cu un pas mai aproape de obiectivul ambiţios al preşedintelui Biden de a se ajunge la un internet accesibil şi sigur pentru toţi", a declarat presei coordonatorul pentru infrastructură al liderului de la Casa Albă, Mitch Landrieu.

În acelaşi timp, vicepreşedinta Kamala Harris se deplasează astăzi la New York pentru a anunţa formarea Coaliţiei pentru Oportunitate Economică, o structură care va reuni 23 de companii şi fundaţii, cu scopul de a investi miliarde de dolari în comunităţile cu venituri mici.

Conform Casei Albe, scopul grupului va fi "să abordeze disparităţile economice şi să accelereze oportunităţile economice în comunităţile populate preponderent de persoane de aceeaşi culoare şi în alte comunităţi defavorizate".

Casa Albă a precizat că membrii fondatori ai coaliţiei sunt Ariel Investments, Bank of America, BNY Mellon, Capital One, Citi, Discover, Ford Foundation, Goldman Sachs, Google, Key Bank, Kresge Foundation, Mastercard, McDonald's, McKinsey & Company, Micron, Momentus Capital, Moody's, Netflix, PayPal, PNC, The Rockefeller Foundation, TIAA şi Upstart.

Suma de 401 milioane de dolari, care va fi folosită pentru împrumuturi şi granturi, provine din ReConnect Program, un fond distribuit de Departamentul american al Agriculturii.

Banii vor fi folosiţi pentru a sprijini proiecte de internet de mare viteză în statele Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Dakota de Nord, Idaho, Montana, New Mexico, Nevada şi Texas, a precizat Departamentul Agriculturii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb