SUA: O curte federală a restabilit obligativitatea de vaccinare anti-COVID-19 pentru salariaţii companiilor cu peste 100 de angajaţi

G.U.
Internaţional / 18 decembrie 2021

O curte federală a restabilit obligativitatea de vaccinare anti-COVID-19 pentru salariaţii companiilor cu peste 100 de angajaţi

O curte federală americană a restabilit obligativitatea de vaccinare pentru salariaţii companiilor mari, dorită de administraţia Biden pentru stăvilirea epidemiei de COVID-19 şi care fusese suspendată de o altă instanţă luna trecută, transmite AFP, conform Agerpres.

Măsura controversată prevede ca zeci de milioane de angajaţi ai firmelor cu peste 100 de angajaţi să se vaccineze până la 4 ianuarie, în caz contrar fiind nevoiţi să se testeze foarte frecvent.

Adoptată de Casa Albă la începutul lui noiembrie, ea fusese suspendată la 6 noiembrie de o curte de apel din Texas, la sesizarea republicanilor, în aşteptarea judecării pe fond.

O altă instanţă de apel, din New Orleans, a menţinut această suspendare la mijlocul lunii noiembrie, apreciind că impunerea vaccinării obligatorii depăşeşte 'cu mult' autoritatea guvernului american.

'Este clar că COVID-19 continuă să se răspândească, să sufere mutaţii, să omoare şi să împiedice orice revenire în siguranţă a salariaţilor americani la locurile de muncă', a explicat vineri în decizia sa Curtea de apel din Ohio, sesizată de Departamentul Justiţiei pentru a judeca ansamblul recursurilor.

Şi această decizie poate fi contestată până în faţa Curţii Supreme.

'Pentru a proteja angajaţii, OSHA (Agenţia federală pentru securitatea şi sănătatea în muncă) poate şi trebuie să fie capabilă să răspundă pericolelor în evoluţie', a adăugat judecătoarea Jane Stranch.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. "It is definitely not normal for young athletes to suffer fr om cardiac arrests or to die while playing their sport, but this year it is happening. All of these heart issues and deaths come shortly after they got a COVID vaccine. While it is possible this can happen to people who did not get a COVID vaccine, the sheer numbers clearly point to the only obvious cause.

    The so-called health professionals running the COVID vaccine programs around the world keep repeating that “the COVID vaccine is a normal vaccine and it is safe and effective.”" 

     

    331 de sportivi/atleti profesionisti au avut probleme cardiaco-vasculare pe teren in 2021. 

    ianuarie 6 

    februarie 4 

    martie 15 

    aprilie 8 

    mai 10 

    iunie 18 

    iulie 26 

    august 34 

    septembrie 52 

    octombrie 65 

    noiembrie 59 

    decembrie 31 

    Ieri, la varsta de 36 de ani, Taniela Moa (ultimul din aceasta lista, dar din pacate, cu siguranta nu va fi ultimul din 2021), jucator international de rugby a murit. Cauza decesului nu a fost dezvaluita dar evident ca a fost medicala (nu accident). 

    Dictaturile din toate tarile supuse Ocultei au inceput sa stranga decisiv menghina cu proprii cetateni, pe care-i transforma in sclavi cu acte! Asta, pana cand acestia s-ar trezi si ar pune-o de o Revolutie!

    1. Corect ; de data asta ar trebui ca bancile centrale sa fie sechestrate in mod pozitiv , iar aparitia de rokeffeleri , gates , ":rodshildți" ... sa dispara . acolo e problema istorica. O data cu disparitia acestor aberatii istorice s-ar rezolva problema eterna pe acesta planeta . Conflictul uman . Intretinut de aceste aberatii abominabile si satanice . De acolo pleaca si acesta minciuna covid.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb