SUMMIT EUROPEAN/ANGELA MERKEL: "Toată lumea a fost de acord că avem nevoie de un certificat digital de vaccinare"

J.P.
Internaţional / 25 februarie 2021

"Toată lumea a fost de acord că avem nevoie de un certificat digital de vaccinare"

Liderii UE au discutat astăzi în cadrul unu summit despre realizarea unor paşapoarte de vaccinare pentru cetăţenii statelor membre care s-au imunizat împotriva Covid-19.

După summitul virtual al liderilor din UE, Angela Merkel a spus că paşapoartele digitale de vaccinare care permit oamenilor să călătorească în Europa vor fi disponibile înaintea verii.

Angela Merkel a declarat: "Toată lumea a fost de acord că avem nevoie de un certificat digital de vaccinare. Executivul european va avea nevoie de aproape trei luni să creeze baza tehnică pentru astfel de documente."

Pandemia a schimbat cererea călătorilor spre turism "sigur şi curat" şi mai sustenabil. Solicită statelor membre să implementeze pe deplin şi fără întârziere criterii comune pentru călătorii sigure, cu un protocol de Siguranţă a Sănătăţii în UE în care să se regăsească testarea făcută înainte de plecare, şi, în ultimă instanţă, aplicarea cerinţei de carantinare, conform unui comunicat al Parlamentului European

Eurodeputaţii vor un certificat comun de vaccinare, care ar putea deveni o alternativă la testele PCR şi la cerinţele de carantinare, odată ce sunt suficiente dovezi că persoanele vaccinate nu transmit virusul sau sunt recunoscute reciproc procedurile de vaccinare. Aceştia subliniază importanţa emiterii formularului UE pentru identificarea pasagerilor şi dezvoltarea aplicaţiilor care depistează şi avertizează anonim şi voluntar persoanele care le folosesc.

Proiectul de rezoluţie mai solicită Comisiei Europene să introducă un aviz de certificare a igienei la nivelul UE, ceea ce ar putea certifica standardele minime de prevenţie şi control al virusului care provoacă Covid-19 şi care ar putea ajuta la restabilirea încrederii consumatorului în sectoarele de turism şi călătorii.

Europarlamentarii salută folosirea portalului "Re-open EU" şi urgentează ţările UE să trimită informaţii clare Comisiei despre aplicarea sau ridicarea restricţiilor viitoare asupra liberei circulaţii.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Concluzia a fost ca daca nu ne vaccinam nu mai putem sa trecem granita.

    Deci este eliminata libertatea de miscare in UE in absenta vaccinarii.  

    Neobisnuit, ... libertatea de miscare in UE era principala atractie.  

    Vom mai vedea si alte valori "unificatoare" ale UE cazand in praf si disparand. Pana una-alta toti sunt de acord cu introducerea discriminarilor in UE: unii sunt mai europeni , altii mai putin europeni.  

    Nu stiu cum o sa ajute aceasta decizie la restabilirea increderii in turism/calatorii.  

    Eu aveam de gand sa fac niste calatorii in Bulgaria, Italia si Spania in urmatorii 2-3 ani.  

    Am renuntat la aceste ganduri. Nu agreez sa fiu discriminat. Si nu sunt de acord sa fiu obligat sa ma vaccinez prin taierea anumitor drepturi.  

    UE renunta la valorile unificatoare. E inceputul sfarsitului.  

    p.s. Reamintesc ce am scris la alt articol acum ceva timp: mare atentie cu euro - pe masura ce va mai iesi din UE cate o tara, euro va deveni din ce in ce mai puternic nu mai slab (accelerand procesul ruperii UE). Stiu ca e puternic contraintuitiv dar asa se va intampla. De exemplu acum ne pregatim pe eur/usd sa "atacam" reduta 1.25 ... dar tintele reale sunt mai sus spre zona 1.27-1.30. Ceea ce inseamna un euro super-puternic.

     

    1. Vezi cum ți-a încurcat Dna Merkel planurile de vacanță? Ce e de făcut? Poți să-ti ceri drepturile inapoi?

      Incearca Serbia si apoi Croatia sau Albania.

      Ai observat foarte bine: s-a terminat cu mult trambitzata libertate de miscare din UE pt cei nevaccinati, care vor fi destui(eu estimez in jur de 45-50% la nivelul intregii UE)! Cum se terminase demult si cu si mai trambitzata "Unitate in Diversitate", care a devenit doar o "Unitate in Ateism si Neomarxism"", nu mai vad nici un rost ca aceasta Infectie neomarxista, numita UE sa-si continue existenta mizerabila!

      nu d-na Merkel a incurcat planurile de vacanta ale Europenilor

      e un alt domn, pe nume Klaus Schwab care isi promoveaza agenda lui totalitara (si care agenda anticipez eu ca nu va reusi sa o impuna - doar ne va manca niste timp.... aproximativ 7-8 ani...pana ca WEF - World Economic Forum- sa se dizolve si oamenii sa renunte la ideile utopic-socialiste ale lui Schwab).  

      Da cautare pe google dupa : "deutsche wirtschafts nachrichten " si mai cauta cu titlul cotidianului de mai sus" Das Weltwirtschaftsforum ist der grosse Treiber" (e un cotidian german, foloseste google translate in engleza din germana) 

      De acolo vei afla ca marii promotori asupra copiilor ascultatori din UE au fost Fundatia Rockefeller si WEF (World Economic Forum) a ingratului Schwab, socialistul utopic de ocazie al Europei .  

      Johannis nu avea nici o putere.

      Pentru acest gen de oameni e nevoie sa fie puse in miscare alt gen de forte. Mai putin vizibile si mai efective.  

      inca nu am ajuns la capatul UE, dar drumul ruperii UE a fost luat

      da,da Croatia am auzit ca e excelenta!

      multumesc! 

      feriti-va de "binele" promovat cu forta!

      feriti-va de "binele" in cazul caruia vi se iau drepturi de baza daca nu sunteti ascultatori si va opuneti!

      Halal "bine" cu forta.... ar trebui toate aceste decizii sa deschida ochii celor ce gandesc.  

      Oare ,uniunea europeana se pregateste de un nou HOLOCAUST.? cam asta sa-r intelege dupa anuntul nemtoaicei merkel privind certificatul de vaccin.Oare sa apara iarasi practicile naziste.? pai asta ce inseamna.In colaborare cu ministerul sanatatii,ministerulde internev-a intocmi dupa datele de identitate ale nevaccinatilor lista proscrisilor si acestia vor suporta consecintele. Astfel,posta ii v-a anunta pe cei nevaccinati ca daca intr-un anumit termen nu se vaccineaza vor suporta urmatoarele consecinte:- Ministerul Finantelor v-a trece la confiscarea averilor celor nevaccinati. _Romanii nevaccinati,vor fi dati afara din serviciu. _Universitatile, nu vor mai primi la examene tinerii nevaccinati,iar studentii aflati la cursuri vor fi exmatriculati.Nevaccinatii,vor fi deportati in ghetouri speciale,iar cei care se vor imbolnavi in ghetouri,vor fi ucisi prin gazare./Oare la asta ne asteptam dupa mesajul doamnei Merkel./ Istoria,ne spune ca astfel de metoda,a mai fost pusa odata in practica si vreo 6 milioane de oameni nevinovati,au fost ucisi. Eu,cred ca pana la urma,dumnezeu le v-a lumina mintile parlamentarilor europeni si nu vor fi deacord cu acest lucru. Vom trai si vom vedea.!

    Cum toata lumea a fost de acord? Si dulapul Iohannis, hotul de case?

    Ticalosul ala care zicea ca este doar un document asa, functionaresc, sa stie medicul cand ai fost vaccinat pentru rapel.... ca si cum nu ar exista documente electronice. 

    "Odată ce sunt suficiente dovezi că persoanele vaccinate nu transmit virusul" Pai daca nu sunt inca dovezi discutia despre certificat e fara rost. Daca se ia o astfel de masura vor curge procesele pentru discriminare...

    Totusi electronic e destul de curat. Daca cereau un cod de bare tatuat pe mana sau ceafa era prea evidenta treaba.

    Bine ca suntem in UE ca avem libertate de circulatie. 

    1. nu mai avem libertate de circulatie.

      e evident asta.  

      gata! s-a terminat cu baza de idei a UE!

      UE se va rupe 

    poti circula cu test si nu mai stai in carantina fara sa faci vacinul

    1. Sa vezi ce "bine" va fi, atunci cand iti va preleva esantionul din cur, dupa moda chinezeasca!

      Draga vlad.Ti se pare ca acum nu suntem "violati" de catre autoritati.? Pana sa ne bage chinezii batu in cur,ne reguleaza Iohannis si "guvernul lui",in fiecare zi. Asa ca suntem in trend.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb