SunLake Residence a vândut peste 60% din prima clădire de 12 etaje situată pe malul lacului Fundeni

F.D.
Companii / 28 iulie 2022

SunLake Residence a vândut peste 60% din prima clădire de 12 etaje situată pe malul lacului Fundeni

Park Partners, parte a grupului Park Properties, a reuşit vânzarea, încă din stadiu de proiect, a peste 60% din apartamentele primei faze a viitorului complex rezidenţial SunLake, situat pe malul lacului Fundeni, proiect ce a debutat în urmă cu numai patru luni, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, cu o suprafaţă totală, la finalizare, de peste 30.000 mp şi o valoare de piaţă ce depăşeşte 40 milioane de euro, SunLake este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte rezidenţiale din Capitală, un reper arhitectural, cu terase generoase şi lobby-uri spaţioase, înconjurat de lacul Fundeni, o zonă verde, liniştită, cu numeroase spaţii de petrecere a timpului liber - parcuri şi locuri de joacă pentru copii.

"Lucrările proiectului au demarat în luna martie a acestui an, iar interesul a fost unul uriaş, venit, în cea mai mare parte, pe baza seriozităţii şi calităţii oferite în proiectele noastre anterioare. Până în prezent am reuşit să securizăm peste 60% din vânzările primei clădiri de 12 etaje, ce reprezintă o primă fază a dezvoltării SunLake Residence. Proprietăţile au fost securizate atât din partea clienţilor finali, care intenţionează să locuiască în complex, cât şi a celor care au achiziţionat proprietăţi în scop investiţional, zona având un potenţial uriaş de dezvoltare, ce poate oferi randamente deosebite în faţa inflaţiei cu care ne confruntăm", a declarat Alexandru Mănăilă, managing partner în cadrul Park Partners şi unul dintre acţionarii companiei dezvoltatoare.

Potrivit acestuia, majoritatea investitorilor sunt antreprenori din industria IT, doctori sau tineri corporatişti care doresc să îşi protejeze capitalul de inflaţia record şi să obţină un randament confortabil din investiţia realizată.

Apartamentele din SunLake sunt în configuraţii de 2 şi 3 camere şi penthouse-uri de tip duplex, situate la ultimele etaje. Proprietăţile au suprafeţe utile cuprinse între 51 şi 172 mp, cu preţuri ce pornesc de la 69.900 EUR + TVA.

Un proiect pentru un viitor sustenabil: SunLake va dispune de panouri fotovoltaice, panouri solare pentru încălzirea apei calde şi iluminare interioară şi stradală cu LED din surse regenerabile

SunLake Residence a fost proiectat în conformitate cu cele mai înalte cerinţe de sustenabilitate, pentru a diminua costurile ridicate cu încălzirea locuinţelor, respectiv a consumului ridicat de gaze sau de electricitate.

La finalizare, ansamblul rezidenţial va avea o suprafaţă construită de peste 30.000 de metri pătraţi, împărţită în două blocuri de 12 etaje şi unul de 17 etaje, cu un total de peste 300 apartamente şi mai mult de 350 de locuri de parcare, atât subterane, cât şi supraterane. Complexul va beneficia de un parc privat de 1.500 de metri pătraţi, cu un loc de promenadă pe malul lacului Fundeni, pază privată, iar elementele de noutate ţin de disponibilitatea soluţiilor de eficientizare a consumului energetic, SunLake beneficiind de panouri fotovoltaice şi panouri de preparare a apei calde amplasate pe fiecare clădire.

Astfel, panourile fotovoltaice care se vor situa pe acoperişul fiecărui bloc vor deservi atât iluminării spaţiilor comune de acces şi de pe fiecare nivel, cât şi a anexelor, dar şi a aleilor din complex sau din parcarea subterană.

Potrivit calendarului de lucru, prima fază a proiectului SunLake Residence, ce cuprinde prima clădire din totalul celor trei, se va finaliza anul viitor, proiect ce deja a fost antecontractat în proporţie de peste 60%, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb