Surpriza lui Ponta: Cristian Botan, tânărul care a lansat un site de recrutare în administraţie

Ziarul BURSA #Politică / 4 decembrie 2012

Premierul Victor Ponta a anunţat că îl va coopta în echipa sa pe Cristian Botan, tânărul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizează toate posturile vacante din instituţiile statului.

"Pentru început, vom prelua site-ul său ca pagina oficială de anunţuri privind posturile publice", a afirmat Ponta.

El a precizat că totul a pornit de la o scrisoare deschisă pe care acest tânăr i-a transmis-o la începutul lunii octombrie şi din care rezulta că angajările "de la stat" se fac de mult prea multe ori fără ca românii să ştie ce posturi sunt scoa­se la concurs şi ce condiţii trebuie să îndeplinească pentru a le putea ocupa, dar şi criteriile care stau la baza deciziei propriu-zise de angajare.

Victor Ponta a spus: "Cristian Botan nu doar că a pus degetul pe una din rănile sistemului, dar a pus la punct şi o soluţie menită să contribuie la vindecarea sa: o platformă online care aduce transparenţa în acest domeniu! Am anunţat pe blog, ieri (n.r. duminică), această numire, fără să am cea mai mică intenţie de a politiza în vreun fel demersul. Am văzut prin presă că deja s-a format şi o bursă a zvonurilor, dar şi intervenţii politice destul de inoportune. Personal, intenţionam ca acest anunţ să fie îndreptat pentru lumea online, cea din care a venit Cristian şi căreia i se adresează! Către tinerii care, la fel ca şi Cristian, vor să producă o schimbare în realităţile sistemului românesc".

Purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, luni, că "numirea surpriză" din Guvern arată că Victor Ponta "e un ageamiu şi un om în derută", care "îşi ia peste picior propriul Guvern".

"Victor Ponta îşi ia peste picior propriul guvern. Aşa cum ştiţi, actualul Guvern mai are o săptămână de viaţă până la alegerile de duminică. Şi ce-i trece prin cap lui Victor Ponta? O numire surpriză în fostul Guvern de peste o săptămână. Cu asta Victor Ponta vrea să ne spună nu doar că e un ageamiu, dar şi că e un om în derută", a precizat Traian Ungureanu, într-o conferinţă de presă. El a arătat că Victor Ponta a numit în Guvern un tânăr pe care l-a remarcat într-o campanie pe tema posturilor publice.

El a mai spus că dacă de săptămâna viitoare va exista un guvern USL, atunci va urma "Oltchim la închidere".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Polonia: Elevul bun al Europei gata să plonjeze în… recesiune

    Supraestimată de politicienii autohtoni si lăudată fără probe solide din afara, Polonia sfârşitului de an 2012 nu seamănă deloc cu ceea ce s-a insuflat mediului politic si economic european. Din punct de vedere politic, coalitia aflata la putere este pe cale de implozie. Platforma Civica (PO) partidul neo-socio-liberal al lui Donald Tusk se afla in degringolada inca de la inceputul anului. Punctul “fierbinte” a fost imediat dupa ce Campionatul European de Fotbal s-a terminat, iar socotelile businessului local au aratat ca efortul financiar national a fost un adevarat dezastru. Multe companii care au construit cu frenezie patriotica stadioane de fotbal, infrastructura rutiera si conexa sunt acum in prag de faliment. Am putea spune ca fotbalul a dezarticulat 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb