Târg de turism la Paralela45

F.D.
Companii / 8 noiembrie 2023

Târg de turism la Paralela45

În campania de reduceri a Paralela45, care se desfăşoară online şi offline, în toate agenţiile din ţară, intră vacanţe pe zbor charter în Turcia (Alanya, Antalya, Bodrum), Grecia (Heraklion, Chania, Rhodos, Kos, Zakynthos), Portugalia (Algarve), Spania (Grand Canaria, Mallorca, Tenerife), Egipt (Hurghada, Sharm el Sheikh), Cipru (Larnaca), Tunisia, Dubai, Malta, Thailanda, Mauritius, Maldive, Laponia, circuite de 1 Decembrie, Crăciun şi Revelion cu plecări din Bucureşti şi din ţară, dar şi vacanţe cu transport individual, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Pentru rezervările în agenţiile Paralela45 din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Alba Iulia turiştii primesc şi un cadou. Rezervarea unei vacanţe nu a fost niciodată atât de simplă! De asemenea, consultanţii noştri sunt prezenţi la call center-ul dedicat între 9.00 şi 18.00 în fiecare zi a campaniei de reduceri", declară Ioana Burcea, director de marketing

Crăciunul, dar şi Revelionul se petrec iarna în Laponia. Sezonul acesta, pentru prima dată, sunt organizate mai multe curse charter, nu numai înainte şi în timpul Crăciunului, ci şi de Revelion. Pachetul costă de la 2.384 de euro/persoană.

Spre Tunisia se zboară în vara 2024 din şapte oraşe, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Timişoara. În perioada campaniei online, vacanţa de şapte nopţi în Tunisia costă de la 475 de euro/persoană.

Din vara 2024 se reia cursa directă spre Alanya din Bucureşti (joia: 13 iunie - 12 septembrie) şi se introduce, în premieră, o cursă din Cluj - Napoca (lunea: 10 iunie - 9 septembrie). Zborul pe Aeroportul Gazipaşa va scurta durata de transfer spre hotelurile din Alanya şi Side alese de turişti. Vacanţa în Alanya costă acum de la 399 de euro/persoană.

Zboruri charter săptămânale spre Antalya, în 2024, sunt programate din oraşele: Bucureşti (două pe săptămână), Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara (două pe săptămână), Târgu Mureş, Baia Mare, Oradea, Sibiu, Bacău, Suceava, Constanţa, Braşov. Cumpărată în campania din aceste zile, vacanţa în Antalya costă de la 345 de euro/persoană.

Cele de 1 Decembrie sunt organizate la Istanbul, Budapesta, Viena, Praga, Madrid, Roma, Lisabona, Thailanda, Sri Lanka, Malaezia, Singapore, din Bucureşti şi Cluj-Napoca, şi au preţuri de la 240 de euro/persoană.

Mai multe circuite pentru vacanţa de Revelion sunt organzate în Grecia, Austria, Ungaria, Turcia, Spania, Elveţia, Italia, Franţa, Malta, Portugalia, Maroc, Iordania, India, Egipt, Thailanda, Malaezia, Singapore, Baali, cu o durata de la patru la 10 nopţi. Cel mai ieftin costă 260 de euro/persoană.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb