Târgul Naţional Imobiliar septembrie 2016 / Lansare evenimente imobiliare din 2017

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 13 septembrie 2016

Târgul Naţional Imobiliar septembrie 2016 / Lansare evenimente imobiliare din 2017

Finalul lunii septembrie este marcat de două momente importante pentru dinamica pieţei imobiliare din România: suplimentarea fondurilor pentru Programul Prima Casă 2016 şi cea mai renumită expoziţie din domeniu: Târgul Naţional Imobiliar TNI.

Evenimentul TNI are loc în perioada 30 septembrie-2 octombrie la Palatul Parlamentului-Sala Unirea şi reprezintă un cadrul în care cererea de locuinţe întâlneşte oferta imobiliară şi soluţiile de finanţare. Participanţii la Târgul Naţional Imobiliar beneficiază acum gratuit de un pachet de promovare pe 60 de canale media de specialitate atât în timpul evenimentului, cât mai ales înainte de acesta.

Ştirea anunţată de Ministrul Finanţelor, Anca Dragu, referitor la suplimentarea fondurilor pentru Prima Casă a fost bine primită, mai ales că acest program guvernamental a ajutat piaţa imobiliară să depăşească perioada de recesiune. Astfel că ofertele de apartamente vechi cu preţuri până în 60.000 euro şi cele pentru apartamente noi cu preţuri de maxim 70.000 euro sunt iarăşi în vizorul persoanelor ce doresc să aplice la Programul Prima Casă. Tot în perioada următoare se va "anunţa strategia pentru acest program pe termen mediu, 5 ani astfel încât să evităm eventualele sincope în derularea programului", a spus ministrul Finanţelor. Strategia pe termen mediu este importantă în luarea unor decizii şi în aplicarea unui plan de marketing eficient şi tocmai din acest considerent datele de desfăşurare ale celui mai mare eveniment imobiliar din România sunt anunţate cu mult timp înainte.

"Pentru a dovedi încă o dată seriozitatea şi continuitatea de care am dat dovada, suntem bucuroşi să anunţăm ediţiile Târgului Naţional Imobiliar TNI din anul următor: 19-21 mai şi 29 septembrie - 1 octombrie 2017, în aceeaşi locaţie de excepţie, Palatul Parlamentului. TNI va susţine şi în 2017 companiile ce activează în sectorul imobiliar, creând un cadrul ideal pentru: brand awareness, poziţionare, lansări de produse şi servicii, generare de vânzări, mărire a bazei de date cu potenţiali clienţi, analizare a competiţiei şi networking. Participarea la târgurile imobiliare ale anului 2017 implică acum un cost mai redus cu oferta Early Bird TNI 2017 de care se poate beneficia contactând echipa organizatorică", a declarat Adrian BERCEA, organizator al Târgului Naţional Imobiliar TNI.

Lansat în anul 2005, Târgul Naţional Imobiliar marchează trendurile în imobiliar, creează oportunităţi de afaceri şi vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare şi dezvoltare a activităţii.

Puteţi să vizionaţi Târgul Naţional Imobiliar TNI în imagini : click aici

Organizator: BDOBC Business Center

TNI 30 septembrie- 2 octombrie, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00; Bilet intrare: 5 RON

Detalii complete: targulnationalimobiliar.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb