Târgul RoEnergy Timişoara, ediţia a VII-a are loc în perioada 25-27 septembrie

Comunicate de presă / 20 august

Târgul RoEnergy Timişoara, ediţia a VII-a are loc în perioada 25-27 septembrie

Aflat în al 14-lea an de evenimente, de facto cea mai cunoscută şi mai amplă manifestare din România în acest domeniu, singura exclusiv pe energii regenerabile, Târgul RoEnergy România, ediţia Timişoara 2024, promite o experienţă unică cu expoziţie, conferinţe, workshop-uri, timp de 3 zile, în care multinaţionale de top, de pe două continente, vin în România, unele dintre acestea în premieră, să prezinte tehnologiile viitorului în regenerabile şi eficienţă energetică.

Companii, lideri globali din zece ţări expun în 25-26-27 septembrie 2024 la RoEnergy România, Timişoara 2024, ediţia a VII-a

Situată într-o poziţie geostrategică de excepţie, la câteva ore de Budapesta şi Viena, aflată la confluenţa a trei ţări din regiune, România, Ungaria şi Serbia, între care s-au consacrat tradiţional multiple schimburi comerciale şi culturale, ediţia din Timişoara a Târgului RoEnergy România, va avea loc sub auspiciile unui 2024 mai regenerabil ca oricând.

Ediţia curentă a celui mai titrat eveniment din domeniul energiilor regenerabile, Târgul Internaţional RoEnergy România, manifestare desfăşurată sub patronajul Ministerului Energiei, se remarcă prin prezenţa unor expozanţi, lideri globali, provenind din din Europa (Austria, Cehia, Germania, Croaţia, Polonia, Italia, Ungaria, România), China şi Japonia, ce vor expune produse şi tehnologii inovative, menite să facă diferenţa şi să conducă la dezvoltarea unor afaceri sustenabile, de succes.

La Expoziţia RoEnergy Timişoara specialiştii în regenerabile din România, manageri de afaceri, investitori, dar şi persoane fizice interesate de soluţii ,,verzi", vor avea ocazia să afle direct de la ,,sursă" beneficiile tehnologiilor viitorului în cadrul unui eveniment de excepţie: o expoziţie unică cu companii lider global în regenerabile şi eficienţă energetică, recompensate cu premii de prestigiu ale unor reputate instituţii internaţionale, precum cele acordate de Bloomberg.

Alături de fotovoltaice, cogenerare, biocombustibili, descoperiţi beneficiile unor tehnologii revoluţionare, precum: Smart Power Distribution Solutions, Smart Grid Solutions, Smart Water Solutions, IoT Solutions.

Astfel, remarcăm prezenţa unor companii listate la Bursa de Valori din Shanghai, respectiv companii premiate pentru inovaţie de către entităţi internaţionale de prestigiu.

Un record neobişnuit este deţinut de către AESOLAR, companie multinaţională cu sediul central în Germania, clasificată ca "TIER 1" (ceea ce este considerat ,,standardul de aur" în industria PV), de către Bloomberg New Energy Finance (BNEF) de 14 ori consecutiv.

Vino la conferinţă şi află cum poţi să-ţi finanţezi investiţia

În aceeaşi perioadă, pe lângă expoziţie, timp de trei zile, vor avea loc, în paralel, manifestări conexe, precum conferinţă, workshop-uri interactive, prezentări de produse, tururi ghidate de expoziţie, întâlniri private etc.

În prima zi de târg, 25.09.2024, va avea loc Conferinţa ,,Cum finanţăm regenerabilele & eficienţa energetică", un subiect mai actual decât niciodată în actualul context economic şi energetic aflat aproape la final de un an 2024, extrem de dinamic.

Pentru a descifra complicatele iţe ale finanţării proiectelor, Organizatorii pun la aceeaşi masă, oferta cu cererea. Îşi vor da, aşadar, concursul reprezentanţi ai unor instituţii bancare de renume, companii de prestigiu internaţional, renumite firme de consultanţă autohtone, cu expertize pe astfel de proiecte, alături de reprezentanţi ai autorităţilor, respectiv entităţi interesate de credite pentru investiţii.

Cu detalii despre celelalte manifestări vom reveni în curând, pe măsură ce programul acestora va fi definitivat.

Locuri de muncă, cu sprijinul Târgului RoEnergy România

Fără îndoială, în cei peste 14 ani de evenimente, Târgul RoEnergy România, fie că vorbim de expoziţiile din Bucureşti ori din Timişoara, s-a asociat în memoria colectivă a publicului vizitator cu câteva atribute sine qva non, cum ar fi prezentarea de inovaţii, importul de know how ori prezenţa cu standuri a unor branduri sonore.

Însă Târgul RoEnergy mai are un asset, care, din anumite perspective, este poate cel mai valoros: firmele expozante şi-au ,,încoronat" călătoria în România cu deschiderea unor unităţi de producţie. Altfel spus, graţie (şi) Expoziţiilor RoEnergy, în ţară au fost create, de-a lungul anilor, numeroase locuri de muncă.

Arătăm cu satisfacţie că şi la ediţia curentă a RoEnergy Timişoara, din informaţiile noastre, există companii expozante interesate să-şi deschidă unităţi de producţie în România, ceea ce va conduce la crearea de noi locuri de muncă.

Târgul RoEnergy, Nr.1 în România, singura manifestare din 2010 exclusiv pe regenerabile, dezvoltată organic

Locul de întâlnire Nr.1 al industriei de energii regenerabile din ţara noastră, Târgul RoEnergy RoEnergy România, manifestare dezvoltată organic, continuă să reunească, an de an din 2010 fără întrerupere, cei mai relevanţi actori din domeniu: companii, asociaţii profesionale, autorităţi, mediul universitar şi mass media.

În cei peste 14 ani de evenimente exclusiv pe regenerabile, pragul Târgului RoEnergy a fost trecut de sute de companii din Europa ( Germania, Italia, Grecia, UK, Austria, Franta, Spania, Cehia, Ungaria, Polonia, Olanda, etc ), SUA, Asia ( China, India, Coreea de Sud, Turcia, Japonia).

Sponsorii ediţiei RoEnergy Timişoara 2024 sunt: AESOLAR, K2 Systems - Silver Sponsor, Hexing Technologies Europe, Sonepar - Bronze Sponsor.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4922
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2248
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8431
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.3531

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb