Tăriceanu - desemnat de BPEx candidatul ALDE la prezidenţiale

T.T.
Politică / 24 iulie 2019

Călin Popescu-Tăriceanu (Sursa foto: Twitter)

Călin Popescu-Tăriceanu (Sursa foto: Twitter)

Actualizare Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat, astăzi, că a fost confirmat de conducerea formaţiunii drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

"Am avut o lungă discuţie cu colegii mei, o lungă dezbatere, în care le-am prezentat câteva dintre consideraţiile care au stat la baza deciziei de a mă înscrie în această cursă electorală. Le mulţumesc foarte mult colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Acest lucru implică din partea mea o uriaşă responsabilitate faţă de ei, dar şi faţă de cei care îşi pun speranţe în candidatura mea, mă refer la cei care nu sunt membri ALDE, ci care sunt simpatizanţi şi care cred că o astfel de candidatură este o soluţie bună pentru viitorul României", a afirmat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

-----

Biroul Politic Executiv al ALDE l-a desemnat, astăzi, pe preşedintele partidului, Călin Popescu-Tăriceanu, drept candidatul formaţiunii politice la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, au informat surse politice.

Propunerea Biroului Politic Executiv urmează să fie validată, tot astăzi, prin vot, de Delegaţia Permanentă Naţională a ALDE.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. FELICITĂRI DOMNULE TĂRICEANU SUNTEȚI OMUL POTRIVIT LA O ROMÂNIE PE CARE VA AȘTEAPTĂ DUPĂ 30 DE ANI DE LA REVOLUȚIE. PENTRU ROMANII ȘI ROMÂNIA DUMNEAVOASTRĂ ȘI DOAMNA DANCILA SUNTEȚI CEI MAI POTRIVIȚI PENTRU TURUL DOI. NU CONTEAZĂ CINE CISTIGA IMPORTANT DACĂ CISTIGATI ALEGERILE DUMNEAVOASTRĂ PREȘEDINTE ȘI DOAMNA DANCILA PRIM MINISTRU. IAR DACĂ DOAMNA DANCILA CISTIGA ALEGERILE PREZIDENȚIALE EA PREȘEDINTE ȘI DUMNEAVOASTRĂ PRIM MINISTRU. POATE NE AJUTA DUMNEZEU SA NU SE MAI IMPLICE ZBIRCITA, PISORCOASA, TALPA IADULUI CARE DIN CAUZA EI SA SINUCIS FEMEIA LUI HELMUT KOHL, ACUM TREMURAT DE MERKEL DE ASTA TREMURA EA VEDE CU OCHI CA O AȘTEAPTĂ LUCIFER CU FURCA ÎN MINA ȘI FLĂCĂRILE IADULUI ÎN VECI ȘI NU LA PUS CU FORȚA PESTE VOINȚA DE VOT A ROMANILOR PE ACEST TRĂDĂTOR DE TARA, BĂUTOR DE SINGE CARE A COMANDAT MASACRUL DE LA COLECTIV PENTRU O BUCATA DE CIRNATCUPAR ȘI DOUA OUA, SUGALAU, BULANGIU, POPONAR, NAZIST, FASCIST, HITLERIST IOHANES. POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR CREȘTIN ORTODOX ȘI NU VREA UN PREȘEDINTE CARE A PROMOVAT HOMOSEXUALITATEA, LESBIANISMUL, L. G. B.T.CUM A FĂCUT ACEST DIAVOL IOHANES. BAI POPONARULE IOHANES NU TE MAI ASCUNDE CA EȘTI ÎNSURAT IEȘI PUBLIC ȘI RECUNOAȘTE CA EȘTI SUGALAU, BULANGIU, POPONAR ȘI NU MAI PROMOVA ACESTE PĂCATE ASUPRA POPORULUI ROMAN. NOI AVEM CREDINȚĂ DE LA STRĂMOȘII NOȘTRI NOI NU VREM UN PREȘEDINTE L. G. B.T CUM EȘTI TU ARDETEAR FOCUL SODOMEI ȘI GOMOREI DE MUIST BLESTEMATULE CHIPUL SATANI, BĂIATUL LUI MENGHELEV DOCTORUL LUI HITLER CARE ÎMPREUNĂ AU GAZAT PESTE 6 MILIOANE DE SUFLETE NEVINOVATE.

    Il vor vota doar nevestele? Nici alea ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb