Tbi bank pune la dispoziţia comercianţilor parteneri servicii de tip Open Banking

G.D.
Bănci-Asigurări / 23 februarie 2023

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Reducerea costurilor şi creşterea vitezei tranzacţiilor online au devenit esenţiale într-o perioadă în care preţurile sunt din ce în ce mai volatile, conform unui comunicat remis redacţiei. tbi bank a încheiat un parteneriat cu IRIS Solutions, furnizor de Open Banking, pentru a ajuta atât consumatorii, cât şi comercianţii să efectueze plăţi mai rapide şi mai puţin costisitoare.

Potrivit sursei citate, tbi bank va oferi clienţilor şi comercianţilor posibilitatea de a efectua şi accepta plăţi între conturi utilizând serviciile IRIS Solutions, putând astfel să beneficieze de Open Banking şi să creeze o experienţă mai bună pentru clienţi.

"Cumpărăturile online au devenit din ce în ce mai populare în rândul consumatorilor din mai multe motive, printre care comoditatea, accesibilitatea şi accesul la numeroase opţiuni la numai un click distanţă. Open Banking este un concept care ne permite să oferim tuturor beneficiarilor o experienţă mai bună în acest domeniu, iar parteneriatul cu IRIS Solutions ocupă un loc esenţial în această strategie", spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

IRIS Solutions este o instituţie de plată licenţiată, cu mulţi ani de experienţă şi participant în programul de inovare Visa 2020.

"Misiunea noastră strategică este de a construi un mediu digital accesibil şi sigur, care să conecteze afacerea cu clienţii săi. Dorim să construim un viitor mai bun pentru oameni prin intermediul instrumentelor digitale şi credem că abordarea digitală este cea potrivită pentru atingerea acestui obiectiv. Asocierea cu tbi bank este un alt pas în această direcţie şi suntem întotdeauna mândri să avem parteneri atât de puternici în călătoria noastră", spune Mihael Mihaylov, BDO (Business Development Officer), IRIS Solutions.

IRIS Solutions oferă un terminal de plată, o soluţie care poate fi integrată cu uşurinţă într-un site web, permiţând clienţilor să plătească direct din contul lor bancar. Clienţii trebuie doar selecteze "Plăteşte direct din contul bancar", să aleagă banca şi contul din care să efectueze plata şi apoi să confirme plata.

Oferind clienţilor opţiunea de a plăti direct din contul lor bancar, retailerii beneficiază de costuri reduse pentru acceptarea plăţilor online, de un risc de rambursare mai mic şi de un flux de numerar mai rapid şi mai sigur. Cu "Opţiunea de rambursare" încorporată, soluţia sprijină comercianţii în fidelizarea clienţilor, care vor aprecia simplitatea şi securitatea noului flux de plăţi, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb