Tbi bank se asociază cu StartDecor

S.B.
Companii / 13 iunie

Tbi bank se asociază cu StartDecor

În ultimul an, a existat o cerere tot mai mare din partea oamenilor pentru soluţii alternative de plată, atât în magazinele online, cât şi în cele offline.

Această creştere a fost determinată de dorinţa oamenilor de a avea acces la produse de calitate, fără a pune presiune suplimentară pe bugetul de cheltuieli, inclusiv în sectorul decoraţiunilor pentru casă şi al mobilierului. tbi bank, una dintre cele mai importante bănci challenger din Europa de Sud-Est, care oferă soluţii de plată flexibile, a încheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai dinamici retaileri de decoraţiuni pentru casă din România, StartDecor. Clienţii pot cumpăra produse de calitate pentru casă prin intermediul soluţiei Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă.

"Pe măsură ce costurile continuă să crească, inclusiv cele legate de decorarea locuinţelor, oamenii au nevoie din ce în ce mai mult de soluţii alternative inteligente de finanţare pentru a-şi menţine un nivel de trai ridicat. Pentru a rămâne aproape de clienţii noştri într-un context social şi economic complex, am încheiat un parteneriat cu StartDecor, un jucător dinamic în sectorul retailului cu decoraţiuni şi mobilă. Acest nou acord le permite românilor să plătească mai uşor pentru decoraţiuni interioare şi alte produse, fără a pune presiune pe bugetul familiei", a spus Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi.

La finalizarea comenzii pe site-ul comerciantului, cumpărătorii pot selecta opţiunea "Plata în rate prin tbi bank". Apoi, după completarea cererii de credit, aceasta va fi aprobată rapid de către tbi bank. Soluţiile de finanţare BNPL sunt accesibile cu uşurinţă, permiţând consumatorilor să distribuie costul total al achiziţiilor în rate egale. Această opţiune le permite clienţilor să facă mai multe cumpărături sau să achiziţioneze produse de valoare mai mare, în timp ce comercianţii beneficiază de un nou instrument care poate răspunde mai eficient nevoilor consumatorilor.

"Asigurarea accesului clienţilor noştri la produse de calitate pentru casă a fost întotdeauna o prioritate, în special în perioadele economice dificile. Parteneriatul nostru cu un aliat puternic precum tbi bank ne permite să oferim consumatorilor o soluţie inteligentă pentru achiziţionarea rapidă şi uşoară a oricărui produs pentru locuinţă", a spus Adrian Moga, CEO, StartDecor.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb