TBI Bank şi Instant Factoring au dezvoltat o nouă soluţie de finanţare digitală a facturilor

G.U.
Bănci-Asigurări / 6 aprilie 2021

TBI Bank şi Instant Factoring au dezvoltat o nouă soluţie de finanţare digitală a facturilor

TBI Bank, unul dintre cei mai importanţi creditori phygital din regiunea Europei de Sud-Est, şi Instant Factoring, prima companie românească de factoring online, au dezvoltat o nouă soluţie de finanţare digitală a facturilor, într-un context atipic, în care pandemia actuală a accelerat impactul negativ al facturi restante, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Cele două companii oferă acum clienţilor lor o soluţie de tip "one stop shop" pentru finanţarea digitală a facturilor.

Potrivit sursei citate, noul serviciu permite oricărui client TBI Bank să îşi transforme facturile neîncasate în numerar într-un mod rapid şi transparent. Cu un singur clic, solicitantul este redirecţionat către platforma Instant Factoring, creează un cont, încarcă facturile pe care doreşte să le încaseze fără să aştepte data scadenţei, analiza este finalizată în 2 ore şi până a doua zi clientul primeşte banii în cont.

"Clienţii business au nevoi complexe de finanţare şi asta include şi transformarea creanţelor în lichidităţi. În acest fel, ei pot asigura acces mai rapid la fluxurile de numerar şi pot limita impactul pe termen lung al timpilor de aşteptare în colectarea veniturilor asupra activităţii lor. Analizăm mereu contextul de afaceri şi nevoile clienţilor noştri, aşa că includem acum o soluţie de factoring în portofoliul nostru de finanţare", spune Florentina Mircea, Chief Business Banking Officer la TBI Bank.

Prin acest serviciu flexibil şi la îndemâna antreprenorilor, Instant Factoring a oferit anul trecut finanţare în valoare de 77 de milioane companiilor mici şi mijlocii, în creştere cu 90% faţă de 2019, se menţionează în comunicat.

"Misiunea noastră este să sprijinim IMM-urile şi antreprenorii români printr-o soluţie de finanţare a facturilor accesibilă uşor şi rapid, într-un mod adecvat nevoilor lor, mai ales într-un moment dificil cum este cel cu care ne confruntăm. Parteneriatul cu TBI Bank este o oportunitate de a aduce soluţiile noastre mai aproape de cei care au nevoie de ele pentru a-şi sprijini afacerea şi, implicit, pentru a sprijini redresarea economiei naţionale", a spus Cristian Ionescu, CEO şi co-fondator Instant Factoring.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb