Ştefan Mandachi şi Iancu Guda organizează un maraton de business şi mindset

Comunicate de presă / 12 iunie

Ştefan Mandachi şi Iancu Guda organizează un maraton de business şi mindset

BIZZ Accelerator, programul de mentorat şi educaţie financiară LIVE, de tip e-learning, dedicat antreprenorilor, dezvoltat de Ştefan Mandachi şi Iancu Guda, a înregistrat până în acest moment un interes foarte mare din partea comunităţii antreprenoriale din România.

283 de companii româneşti, cu cifre de afaceri între 100.000 de euro şi 5 milioane de euro participă în program, prin fondatorii şi administratorii lor. Una dintre condiţiile de participare în program este ca antreprenorii să fie direct implicaţi, să participe în persoană, nu să delege participarea în curs a angajaţilor sau managerilor.

Totodată, peste 11.000 de antreprenori au participat la primele patru webinarii gratuite din cadrul programului.

"Am reuşit să creez o comunitate de business senzaţională. Nu cunosc niciun alt program de mentorat pentru antreprenori care să fi ajuns la astfel de cifre într-un termen atât de scurt. Programul de mentorat durează 100 de zile din momentul înscrierii şi efectuării plăţii. Este ca un cantonament. Ne apropiem de 300 de companii din toate industriile, conduse de antreprenori care sunt prezenţi activ la curs, luând notiţe şi adresând foarte multe întrebări mentorilor şi experiţilor din program. Sunt uimit cât de mulţi oameni de afaceri apreciază educaţia financiară la cel mai înalt nivel. Iar noi asta oferim, un serviciu educaţional unic în România. Participanţii din program au parte de o creştere accelerată pe toate planurile, inclusiv cel emoţional, pentru că am adus psihologi, coachi, traineri, experţi din toate domeniile specifice şi aferente unei afaceri", a declarat Ştefan Mandachi, fondatorul proiectului.

Pentru a putea participa la sesiunile din cadrul BIZZ Accelerator, antreprenorii trebuie să se califice, în prealabil, iar calitatea de antreprenor este obligatorie, nivelul cifrei de afaceri nefiind relevant. În prealabil este necesară o şedinţă unu la unu cu un reprezentant BIZZ Accelerator, pentru a fi eligibil. Ulterior, participanţii vor avea acces contra unei taxe de intrare în program, la toate sesiunile live şi la acces integral pe platforma de cursuri.

Pentru a atrage un număr record de antreprenori în proiect, fondatorii Bizz Accelerator vor organiza un mastermind complex de educaţie financiară, în data de 19 iunie 2024, cu o scopul de a-i califica pe antreprenori pentru programul de 100 de zile. Webinarul MARATONUL DE BUSINESS ŞI MINDSET, va fi un live de patru ore, gratuit pentru toţi antreprenorii. Workshopurile din acest masterclass vor avea loc consecutiv, fără pauză.

Acest eveniment se doreşte a fi o oportunitate extraordinară pentru antreprenori de a învăţa de la experţi în domeniu, de a-şi consolida afacerea şi de a o scala pe baze sănătoase. Până acum, peste 11.000 de antreprenori au participat la workshopurile gratuite organizate de către BIZZ Accelerator.

Din interacţiunea cu participanţii înscrişi până acum, Mandachi relevă că antreprenorii români îşi pun mari speranţe în astfel de iniţiative, văzându-le ca parte integrantă a soluţiei pentru îmbunătăţirea mediului de afaceri din România. Totodată, participanţii consideră partea de networking, pe care o oferă un astfel de program, esenţială în procesul de dezvoltare, iar faptul că BIZZ Accelerator combină teoria cu exemple practice devine un factor cheie care îi motivează pe participanţi să participe activ la toate sesiunile de curs.

În Europa, formarea antreprenorială şi cursurile de leadership devin tot mai relevante pentru antreprenori şi IMM-uri, în contextul unor pieţe tot mai competitive şi dinamice. Tendinţele recente indică o creştere semnificativă a investiţiilor în programe de formare antreprenorială, iar conform cercetărilor de piaţă, în ceea ce priveşte formarea în leadership, există o tendinţă accentuată de utilizare a tehnologiilor de e-learning şi a formării mixte (blended learning), care îmbină sesiunile online cu cele fizice. Aceste metode oferă flexibilitate şi accesibilitate, contribuind la creşterea ratei de participare.

Totodată, raportul Comisiei Europene 2023, privind situaţia IMM-urilor, arată că importanţa IMM-urilor pentru economia europeană este una esenţială şi există nevoia reală a unui sprijin continuu pentru a le ajuta să navigheze într-un mediu economic complex şi cu tot mai multe provocări.

"Interacţiunea cu antreprenorii din curs este foarte utilă, pentru că pot înţelege foarte clar care sunt nevoile cu care se confruntă. Mă completez foarte bine cu Ştefan Mandachi, care are o experienţă mare în scalare şi nu doar în HoReCa. Obiectivul nostru este să ajutăm cât mai mulţi antreprenori să crească sustenabil. Este un program educaţional bazat pe accelerarea afacerii. Le-am explicat şi cursanţilor că suntem la BIZZ Accelerator, nu la BIZZ Survivor", a declarat economistul Iancu Guda.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb