TESTUL INTERNAŢIONAL OOKLA: "Vodafone România" este cea mai rapidă reţea mobilă

Jose Fierro
Companii / 19 decembrie 2016

"Vodafone România" este cea mai rapidă reţea mobilă

"Vodafone România" a fost desemnată de către Ookla "Cea mai rapidă reţea mobilă din România". Datele colectate de către Ookla arată că reţeaua Supernet 4G+ oferă cele mai mari viteze de download şi de upload, precum şi cea mai mică latenţă în transmiterea datelor, se arată într-un comunicat de presă al "Vodafone".

Valoarea medie a vitezelor de download în reţeaua "Vodafone România" la nivel naţional este cu cel puţin 15% mai mare decât a oricărui alt operator din ţară, precizează documentul

Rapotul final centralizează rezultatele a peste 500.000 de teste din al doilea şi al treilea trimestru al anului 2016, efectuate de utilizatorii de telefoane mobile din România compatibile cu tehnologia LTE.

De la începutul anului 2016 şi până în prezent, compania Ookla a colectat peste 1,14 milioane de teste efectuate de utilizatorii de telefonie mobilă din România folosind aplicaţia Speedtest pentru a-şi verifica performanţa conexiunii mobile.

Ravinder Takkar, Preşedinte şi CEO al "Vodafone România", a declarat: "Rezultatele testelor au confirmat încă o dată că Supernet 4G+ este cea mai bună reţea din România, oferindu-le utilizatorilor noştri posibilitatea de a beneficia de servicii care se bazează pe cele mai noi tehnologii".

Jamie Steven, Vicepreşedinte Executiv al Ookla, a apreciat rezultatele Vodafone România astfel: "Desemnarea premiului Speedtest are la bază viteza de acces la internet pe care utilizatorul real o experimentează în viaţa de zi cu zi. Folosind metodologia noastră riguroasă de măsurare şi având o imagine cuprinzătoare asupra performanţei conexiunilor de internet mobil din România, suntem în măsură să stabilim că Vodafone a oferit cea mai mare viteză de internet mobil clienţilor săi în al doilea şi al treilea trimestru din anul 2016".

Testul Speedtest, dezvoltat de Ookla, oferă un raport precis în urma verificării performanţei conexiunilor de internet şi în diagnoza reţelei, la iniţiativa utilizatorilor. Cu peste nouă milioane de teste efectuate în fiecare zi şi peste nouă miliarde de teste înregistrate până în prezent, Speedtest oferă o imagine extinsă asupra performanţei şi accesibilităţii reţelelor de internet la nivel mondial.

Platforma de date cuprinzătoare a companiei, cunoscută sub denumirea Speedtest Intelligence, este un instrument de pentru cercetare şi analiză, utilizat de către companii, universităţi şi agenţii guvernamentale în demersul lor de a înţelege pe deplin complexitatea serviciilor de internet şi ţine cont atât de regiune, cât şi de furnizor.

Testele pot fi efectuate pe speedtest.net, iar aplicaţia Speedtest poate fi descărcată pentru iOS, Android, MacOS, Windows, Apple TV şi Google Chrome.

"Vodafone România" este o divizie a grupului de telecomunicaţii mobile "Vodafone Group" Plc., care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. "Vodafone" are divizii în 26 de ţări, 49 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 septembrie 2016, "Vodafon"e avea 470 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 14 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb