The Art of Real Estate, un eveniment de anvergură care va îmbunătăţi experienţa de tranzacţionare

V.G.
Companii / 5 septembrie 2022

The Art of Real Estate, un eveniment de anvergură care va îmbunătăţi experienţa de tranzacţionare

Cel mai amplu eveniment imobiliar din România, organizat de Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România - APAIR şi IMOPEDIA.ro dă startul schimbării pe piaţa imobiliară.

Cea mai mare asociaţie imobilară din lume, National Association of REALTORS® - NAR vine la Bucureşti. Membrii NAR realizează 80% din toate tranzacţiile imobiliare din SUA.

În contextul dificil actual, Realtorii români împreună cu cei americani şi alţi profesionişti din imobiliare se reunesc pentru a veni în întâmpinarea provocărilor publicului consumator de imobiliare.

Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România - APAIR şi platforma imobiliară IMOPEDIA.ro organizează The Art of Real Estate, unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare care s-au desfăşurat vreodată în România, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, evenimentul va avea loc în data de 15 septembrie 2022 la Teatrul de Operetă Ion Dacian din Bucureşti şi este susţinut de MLS.ro şi National Association of Realtors® - NAR, cea mai mare asociaţie imobiliară din lume cu peste 1,5 milioane membri (Realtori).

Deşi se adresează în mod special breslei imobiliare şi industriilor conexe, evenimentul va avea un impact puternic şi benefic asupra vieţii a milioane de români interesaţi de domeniul imobiliar fie că sunt vânzători, cumpărători, investitori sau chiriaşi. Profesionalizarea agenţilor imobiliari - ca parte integrantă din experienţa publicului consumator de imobiliare - devine un comandament din ce în ce mai important, mai ales în acest context de incertitudine economică.

"Încă din momentul în care am contribuit la constituirea APAIR visul meu a fost să ajungem aici: să găzduim la Bucureşti unul din cele mai mari evenimente din real estate organizate vreodată în România. Sunt convins că evenimentul, care va aduna peste 400 de participanţi din ţară şi străinătate, va reuşi să seteze standardele de bună practică ale proceselor de tranzacţionare imobiliară din România, în beneficiul vânzătorului, cumpărătorului şi agentului", afirmă Dan NEGULESCU, membru fondator APAIR şi Ambasador Global NAR.

Integrarea tehnologiei în imobiliare, soluţiile PropTech inovatoare care vor fi prezentate în premieră în cadrul evenimentului, promovarea eticii şi a practicilor corecte ale industriei, expertiza celor mai renumiţi specialişti din ţară şi străinătate şi noile tehnici şi instrumente puse la dispoziţia agenţilor imobiliari, vor avea un impact nu doar asupra rentabilităţii şi muncii acestora ci şi asupra felului în care publicul va consuma imobiliare pe viitor.

La conferinţă va participa cea mai numeroasă delegaţie care s-a aflat vreodată în ţara noastră din partea National Association of REALTORS® - NAR. Cu 114 ani vechime în domeniu, NAR va fi reprezentată la Bucureşti de Preşedinţii NAR 2023 şi 2024, membri din Leadershipul NAR, delegaţi ai Asociaţiilor Partenere NAR din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, dar şi un număr mare de oameni de afaceri din industria imobiliară.

În iunie 2020 existau 1.396.575 de REALTORI înregistraţi la nivel mondial, în timp ce în România sunt 233. Indiferent de spaţiul geografic din care provin, REALTORII® se angajează să urmărească interesul clienţilor lor cu loialitate, tratând în acelaşi timp cu onestitate toate părţile implicate în tranzacţia imobiliară, în spiritul unui Cod Etic foarte strict.

"Timp de o zi, vom aduce în prim plan ultimele tendinţe din Real Estate şi vom oferi instrumentele necesare pentru a ridica imobiliarele la nivel de artă. Sper ca în timp scurt numărul realtorilor din România să crescă exponenţial, astfel încât clienţii să poată beneficia de o experienţă excelentă în procesele imobiliare pe care le iniţiază", afirmă Mihăiţă MOLDOVAN - Preşedinte APAIR.

"Unul dintre obiectivele noastre majore este acela de a facilita tranziţia proceselor din imobiliare către automatizare şi digitalizare, oferindu-le tuturor participanţilor la tranzacţii (vânzători, cumpărători, agenţi imobiliari) instrumente avansate de operare. Dacă acum 20 de ani sprijineam trecerea agenţilor imobiliari de la dulapuri întregi de bibliorafturi către aplicaţii software, acum, privim spre viitor şi integrăm Inteligenţa Artificială pe tot procesul derulării unei tranzacţii imobiliare. Aplicaţiile PropTech pe care le propunem vor aduce soluţii integrate în care toate informaţiile sunt într-un singur loc şi vor transforma complet modul în care funcţionează imobiliarele astăzi. Vor uşura procesele şi vor economisi timp pentru profesioniştii şi utilizatorii din piaţa imobiliară. Vor aduce valoare adaugată, anticipând nevoile şi preocupările tehnologice ale viitorului. Este un eveniment despre care se va vorbi mult timp de acum înainte", afirmă Răzvan MUNTEAN - CEO IMOPEDIA.ro.

Speakerii confirmaţi până la acest moment sunt Alina Aeby - NAR Global Coordinator, Cristian China-Birta - Kooperativa 2.0, Dan Negulescu- Ambasador NAR CE Europe, Gizo Ujarmeli - Ambasador NAR Global, Kenny Parcel - Presedinte NAR 2022, Leo Lo- Asia Proptech, Razvan Muntean- CEO IMOPEDIA.ro, Sanja Radovanovic - Preşedinte IAHSP ®️ Europe, Smaranda Heroiu - Director Executiv Upgrade 100, Sorin Udrea - Fondator MLS.ro, Super-Zola Szerencses - 2021 ORRA - Educator of the year, Teodora Meţiu - Trainer, Tracy Kasper - NAR 2022 First Vice President.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb