THERMAL ENERGY FORUM, la a doua ediţie

Comunicate de presă / 16 februarie 2016

THERMAL ENERGY FORUM, la a doua ediţie

18 februarie 2016, Hotel Intercontinental

The Diplomat-Bucuresti organizează a doua ediţie a Forumului naţional dedicat energiei termice, organizat sub denumirea generică de "Thermal Energy Forum 2016", pe 18 februarie, la Hotel InterContinental Bucureşti, sala Fortuna.

Evenimentul este organizat sub patronajul ANRE - Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie, ANRSC- Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, cu partenerii strategici ARPEE - Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice, COGEN Romania si companiile partenere: Adrem Invest, EY, Veolia, BCR, Bepco si cu sprijinul AMR - Asociatia Municipiilor din Romania, CRE- Centrul Roman al Energiei, ESCO-Asociatia ESCOROM a Societatilor de Servicii Energetice din Romania, Liga Habitat-Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat si World Energy Council.

Perioada de implementare a programului pentru încălzire termică în România estimat pentru 2006-2015 constând în diverse investiţii în generarea, transportul şi distribuţia de energie termică a fost prelungit până în 2020. Până în 2015, doar 95 de milioane de Euro din suma totală alocată iniţial de 480 de milioane de Euro au fost utilizate pentru a finanţa programul. Suma rămasă este destinată finanţării programului între 2015 şi 2020.

Programul continuă să sprijine modernizarea centralelor termice şi îmbunătăţirea serviciilor de alimentare cu energie termică prin punerea în aplicare a politicilor de eficienţă energetică. O atenţie mai mare a fost în cele din urmă acordată dezvoltării şi punerii în aplicare a centralelor electrice de cogenerare.

Prima secţiune a Forumului dedicat energiei termice pentru 2016 aduce în discuţie actualizările privind programul energetic naţional, cadrul de reglementare pentru producţia, transportul, distribuţia şi furnizarea de energie termică, încălzire autonomă versus sistemele centralizate de încălzire (SACET), centralizate, modele de sisteme de putere şi de promovare a tehnologiile de înaltă eficienţă pentru încălzire termică.

A doua secţiune va fi dedicată cogenerării şi termoficării, alături de discuţii privind schema de sprijin pentru cogenerare de înaltă eficienţă, cu prioritate în utilizarea biomasei drept combustibil, promovarea cogenerării industriale, restructurarea a soluţiilor existente sistemelor termice prin concesiune, modalităţi de finanţare a noilor proiecte şi impactul liberalizării pieţei de gaze naturale şi de energie electrică, aprobate împreună cu Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Comisia Europeană.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb