TRAIAN BĂSESCU Nu dau nici o şansă PSD la alegerile din toamnă

LILIAN COJOCARU
Ziarul BURSA #Politică / 22 aprilie 2004

Democraţii consideră că alegerile locale din iunie vor demonstra degringolada partidului aflat la guvernare. Preşedintele PD, Traian Băsescu a declarat în cadrul unei întîlniri cu pensionarii că nu crede în şansele PSD. "Personal fac parte dintre acei politicieni optimişti care nu dau nici o şansă PSD la alegerile din acest an", a spus liderul democrat.

Actualul primar general al Capitalei, Traian Băsescu a explicat că dincolo de propaganda mediatică făcută de PSD, "realitatea şi viaţa de zi cu zi a românului" va răsturna partidul de guvernămînt. Domnia sa a explicat şi motivele pentru care PD a aruncat în lupta pentru locale cele mai importante personalităţi ale partidului. "De felul în care funcţionează administraţia publică locală şi modul cum manageriază resursele comunităţii depinde nivelul de trai al populaţiei", a explicat Traian Băsescu. Domnia sa a arătat că acele oraşe conduse de PD (Bistriţa, Oradea, Alba Iulia şi Bucureşti) au atras inves-tiţii şi au permis dezvoltarea comunităţii.

"PD nu a creat baroni locali şi nu a deturnat resursele către clientela politică, motiv pentru care şomajul este foarte redus în aceste oraşe administrate de democraţi", a spus Traian Băses-cu. Mai mult, el a precizat că terenurile municipalităţilor au fost folosite nu pentru a construi vile, ci pentru a atrage noi investiţii şi a crea noi locuri de muncă. "Crearea unui mediu economic propice a făcut ca veniturile municipiului Bucureşti să crească din 2000 de la 9 mii de miliarde, la 29 de mii de miliarde în 2004", a punctat edilul şef al Bucureştiului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb