Trandafir & Associates, alături de Ebury la intrarea pe piaţă din România

M.D.
Companii / 3 aprilie 2018

George Trandafir

George Trandafir

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, Societatea de avocaţi Trandafir & Associates asistă Ebury în procesul de intrare pe piaţă din România. Specializată în servicii financiare (e-money, servicii de plăti electronice), Ebury este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creştere din industria să, la nivel global. Proiectul este coordonat de George Trandafir, Managing Partner al Trandafir & Associates.

"La intrarea pe o nouă piaţă, Ebury solicită cele mai înalte standarde de diligenţă profesională, precum şi de rigoare juridică, de la avocaţii săi, pentru că împreună punem bazele ce vor asigura dezvoltarea solidă a operaţiunilor companiei pe nouă piaţă. Suntem deosebit de încântaţi de colaborarea pe care o avem cu echipa Trandafir & Associates, care dovedeşte maturitate profesională pentru a înţelege activitatea unei companii fintech globale şi are capacitatea de a livra servicii juridice la cel mai înalt nivel profesional", a declarat dl. Johan Gabriëls, Country Manager România.

"Sunt onorat de faptul că Ebury ne-a acordat mandatul de avocaţi în România; acest proiect este contextul perfect pentru a demonstra că firma noastră s-a dezvoltat constant în ultimii ani, dobândind capacitatea de a răspunde aşteptărilor şi cerinţelor unei companii fintech cu operaţiuni la nivel global.", a spus dl. Trandafir.

Trandafir & Associates asista Ebury pentru intrarea pe piaţă românească în baza mecanismului libertăţii de stabilire reglementat de dreptul comunitar, pentru adaptarea produselor/serviciilor oferite în România, precum şi pentru conformare cu legislaţia e-money, respectiv legislaţia privind prevenirea spălării banilor şi a finanţării terorismului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb