"Transgaz" a încasat 2.286.298 lei în urma vânzării a zece apartamente către salariaţii companiei

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 2 aprilie 2008

Transgaz a încasat 2.286.298 lei în urma vânzării a zece apartamente, către salariaţii companiei care iniţial le-au închiriate potrivit unui comunicat al companiei remis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"(...) În cursul lunii martie 2008, compania (n.r. Transgaz) a încheiat cu salariaţii săi, în temeiul prevederilor Legii nr. 85/1992 privind vânzarea de locuinţe şi spaţii cu altă destinaţie construite din fondurile statului şi din fondurile unităţilor economice sau bugetare de stat, republicată şi modificată, şi a Hotărârii Consiliului de Administraţie nr. 5/2006 un număr de zece contracte de vânzare - cumpărare pentru locuinţele de serviciu aflate în proprietatea societăţii situate în Cluj-Napoca. Locuinţele au făcut iniţial obiectul contractelor de închiriere încheiate între SNTGN Transgaz şi salariţii săi şi au fost accesorii la contractele individuale de muncă", potrivit comunicatului.

Preţul total al vânzării-cumpărării celor zece apartamente a fost de 2.286.298 lei, inclusiv TVA, şi a fost achitat integral de cumpărători la data autentificării contractelor, se anunţă în sursa citată.

Transportatorul de gaze naturale Transgaz a fost înfiinţat în anul 2000 şi este unul din cei cinci membri ai companiei de proiect privind construirea conductei Nabucco alături de Botas (Turcia), Bulgargaz (Bulgaria), MOL (Ungaria) şi OMV (Austria).

Transgaz este operatorul Sistemului Naţional de Transport Gaze (SNT), care include peste 11.800 km conducte magistrale de transport gaze naturale şi racorduri de alimentare, 29 staţii de comandă vane şi noduri tehnologice, peste 850 staţii de reglare măsurare şi măsurare gaze exploatate de operatorul SNT, pes-te 950 contoare şi aparate de măsură a cantităţilor de gaze naturale utilizate în tranzacţii comerciale, două staţii de măsurare a gazelor din import, şase staţii de comprimare gaze, peste 800 staţii de protecţie catodică şi peste 570 instalaţii de odorizare gaze.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb