Twitter a înregistrat un record privind creşterea anuală a utilizatorilor

J.P.
Companii / 23 iulie 2020

Twitter a înregistrat un record privind creşterea anuală a utilizatorilor

Twitter a raportat azi cea mai mare creştere anuală a utilizatorilor zilnici, astfel platforma a bătut estimările analiştilor privind utilizarea şi trimiterea acţiunilor sale cu până la 4%, potrivit Reuters.com.

Utilizatorii zilnici au crescut cu 34% de la an la an ajungând la 186 milioane, peste estimarea analiştilor care era de doar 176 milioane.Creşterea a fost determinată şi de factori externi, cum ar sporirea conversaţiilor în timpul pandemieide coronavirus.

Twitter a suferit pe de altă parte şi o prăbuşire economică provocate de COVID19 deoarece a fost afectată în mare parte latura companiei care se acupă de anunţuri digitale orientate către evenimente.

Vânzările publicitare, care reprezintă 82% din veniturile Twitter, au scăzut cu 23% şi anume până la 562 milioane dolari. Analistii se aşteptaseră la 585 milioane dolari, conform datelor IBES de la Refinitiv.

Şeful executiv Jack Dorsey a deschis o discuţie împreună cu analiştii cerându-şi scuze pentru "hackul" care a compromis conturile utilizatorilor cu profil înalt săptămâna trecută, spunând că se simpte "groaznic". Într-o declaraţie, Dorsey a declarat că Twitter a luat măsuri pentru îmbunătăţirea securităţii şi "rezistenţei sale împotriva încercărilor de inginerie socială vizate".

Veniturile totale s-au ridicat la 683 milioane dolari, în scădere cu 19% faţă de anul trecut.Twitter s-a străduit să-şi creeze oferte de anunţuribazate pe o suită de instrumente promoţionale orientate către publicitate în jurul evenimentelor mari şi lansări de produse, care au dispărut în timpul pandemiei.

Compania a spus că a terminat să-şi reconstruiască tehnologia de gestionare a anunţurilor în trimestrul doi, care va sprijini dezvoltarea mai rapidă a noilor formate care vor derula instrumente de măsurare pentru anunţurile "cu răspuns direct" utilizate de dezvoltatorii de aplicaţii.

În timpul discuţiei, directorul financiar Ned Segal a refuzat să ofere detalii despre impactul unui boicot de publicitate în mediul social din iulie, care a fost concentrat pe Facebook, dar care s-a răspândit şi pe alte platforme. Dorsey a spus că acţiunile Twitter de a proteja conversaţiile pe platformă au fost notate de agenţii de publicitate.

Compania a raportat o pierdere din al doilea trimestru de 1,2 miliarde de dolari, determinată în mare măsură de inversarea unui beneficiu fiscal stabilit anul trecut, când compania a transferat proprietatea intelectuală în Irlanda. Din cauza pierderilor abrupte legate de coronavirus din al doilea trimestru, Twitter nu a adus suficienţi bani pentru a avea parte de beneficiul fiscal.

Dacă se exclud considerentele fiscale, compania a suferit o pierdere de 127 milioane dolari sau 16 cenţi pe acţiune, foarte aproape de aşteptările analistilor care au estimat o pierdere de 125 de milioane de dolari.

Pe baza orientărilor anterioare, Twitter a spus că se aşteaptă ca veniturile din licenţiere de date să fie "moderate" pentru restul anului.

Costurile şi cheltuielile au crescut cu 5%, până la 807 milioane dolari. Compania a declarat că a anticipat o creştere a cheltuielilor de 10% sau mai mult în trimestrul al treilea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb